Basim - Books hans fantastiske musik hos os!
basim-bifald
Share Button

Basim

Siden sit gennembrud i X Factor har Basim, der er født og opvokset i Høje Gladsaxe, optrådt ved over 300 koncerter, udgivet tre albummer, deltaget i Vild med dans og høstet flot anmelderros for sin rolle som Sonny i musicalen Grease i Tivoli i 2014.

Samme år optrådte Basim ved Eurovision Song Contest med sin selvskrevne Cliche Love Song for 195 millioner mennesker. Cliche Love Song har haft mere end 10 millioner streams på Spotify og har solgt både Guld og Platin. Sangen har desuden haft en placering på den eftertragtede engelske Top 40 single-hitliste, og Basim fremførte i 2014 Cliche Love Song live til mere end 120 koncerter.

Som 15-årig blev Basim landkendt, da han blev nr. 4 i DR’s talentshow X Factor 2008, og han understregede sit talent som sanger og sangskriver ved at vinde Dansk Melodi Grand Prix 2014 med sangen Cliche Love Song, som nåede 9. pladsen ved Eurovision Song Contest.

Basim skrev i februar 2013 kontrakt med musikforlaget Warner/Chappell Music, der skal varetage hans rettigheder som sangskriver. I maj 2015 kunne vi opleve Basim på dansk med sangen Kostbar, der er skrevet i samarbejde med Clemens.

Booking af Basim

Du kan få din egen private ”sangstrofe” af den kendte danske X Factor- og Grand Prix-sanger, hvis du bestiller en personlig videohilsen fra Basim eller booker ham til et musikalsk arrangement, foredrag eller som konferencier.

Basims fanskare er større end nogensinde, og han leverer altid et show i absolut topklasse. Basim elsker at møde sine fans, og der er altid garanti for god stemning og en masse smil, når Basim er i nærheden.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Basim, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Basim. Bookingforespørgsel
basim-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet