Beat & BrøL - bifald.dk | Børneunderholdning i topklasse
Beat og BrøL
Share Button

Beat & BrøL

Beat & BrøL er en musikforestilling, hvor de to dukker, pigen Beat og drengen BrøL, undersøger forskellige dyr. Showet er sat til ca. 45 minutter og vil være en sammensætning af musikken og historien i en storyline-ramme, hele tiden i interaktion med børnene.

Musikken

Musikken er egne-producerede sange, der handler om dyr. Deres kendetegn og deres lyde udforskes, prøves af og er alle tilført fakta og naturligvis også en god portion fantasi og fiktion. Det er i en electronica-ramme, dvs. digitalt fremstillet ved hjælp af computer, trommemaskine og specielle effekter. Dukkeføreren Morten spiller på drum pad, synger, instruerer og fungerer som DJ-dyr under koncerten.

Der er blandt andet tale om sange om:

– Frøen Frida, der sidder og kvækker og hopper på sin åkande (her hopper og kvækker børnene).
– Rytmestrudsen Rasmus, der danser, rytmer, hopper og sover (instruktion i sangen).
– Elefanten Albert, der trutter som en trompet med sin snabel.
– Hønsetecno med hønens karakteristiske gang og gokken.
– Løven Lars, der elsker fars og naturligvis sin egen brølen

Historien

Historien er bygget op omkring de to dukker, pigen Beat og drengen BrøL. Begge dukker er med på scenen, og historien begynder ved søens bred langt ude i skoven. Pigen Beat elsker beats og rytmer og har meget fokus på dette. Er der rytme i dyrets lyd, og er dyrene søde, smukke eller kloge. Drengen BrøL er mere interesseret i dyrets, helst høje, lyde. Om dyret er farligt, sejt og smart. Sammen tager de fra dyr til dyr, fra historie til historie og oplever en masse.

Beat & BrøL er en forestilling, der tager de yngste med rundt i dyrenes verden for at undersøge dyrenes egne lyde. Er der musik i løvens brøl, er der rytme i frøens kvækken, og kan en elefants snabel sammenlignes med en trompet? Mød de to dukker, pigen Beat og drengen BrøL. Sammen tager de rundt og udforsker dyrelyde-universet.

Showet slutter af med, at de børn, der har lyst, kan komme op på scenen og hilse på de to dukker.

Beat & BrøL i dinosaurland

Beat & BrøL i dinosaurland, er et helt nyt koncept, hvor de to dukker, sammen med vildmanden Morten tager til dinosaurland og besøger alle de kendte og frygtede dinosaurer. Her møder de Tyrannosaurus rex, der finder på mange spændende tricks. De møder Pterodactylen, der bare elsker at flyve med sine kæmpe vinger, og så besøger de Titanosaurus, der er verdens største dinosaur. De møder Triceratops, den seje næsehornsdino og til sidst den dumme, men søde dinosaur, Stegosaurus. Alle sangene er komponeret ud fra helt specifikke fakta om de spændende uddøde dyr.

Anmeldelser

”Dukkerne Beat og Brøl og DJ Dyr fik børnene på Hårlev Bibliotek til at brøle og rocke med til musikken og de var helt med på at hoppe og danse under discokuglens lys. Rigtig fedt med elektronisk musik for både børn og voksne.” – Lene Rasmussen, børnebibliotekar.

”Beat og Brøl var en stor succes på Tårnby Hovedbibliotek. Der var instant connection mellem Morten og børnene, der gladelig både brølede og dansede med til de groovy dyrelydebeats. Bibliotekarerne havde faktisk selv svært ved at sidde stille.” – Tårnby Hovedbibliotek.

”Dyrelyde er jo altid godt, især når de er meget genkendelige, og Morten kombinerede dette med beats og melodistumper, der virkelig fængede børnene, og som alle straks kunne brøle, hoppe eller synge med på.” – Nyborg Bibliotek.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Beat & BrøL, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Beat & BrøL. Bookingforespørgsel
Beat og BrøL
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet