BØRN to be wild - Book dem hos bifald.dk til dit arrangement
boern-to-be-wild-bifald
Share Button

Børn to be wild

– Juleshow: The Snow Must Go On

JULESHOW’et bliver på alle måder en helt ny form for oplevelse, hvor julens klassikere udsættes for et lag rock(er)bank.

December måneds travlhed, juleklicheer, ønsker, drømme og hang til hysteri får en omgang med rock-raketten, og din opfattelse af krybbespillet bliver nok aldrig den samme igen.

Trommeslageren er stadig megasur over, at han skal spille den lille ny. Hej Joe(sef) af Jimmy Hendrix er naturligvis med, ligesom “Julerockpourriet” glædeligt indeholder bl.a.”, ”The Snow Must Go On (Queen), ”Merry X-mas everybody” (Slade) og Hr. Santa Claus er også kommet til byen!

Vi snakker “julemandskostume”, julesalmer tilsat rå rockguitar, sidste års hitsingle ”JUBIJUL”, børn på scenen og lære ”Last X-mas” og en hel masse andet julefis.

Det er julestemning og rockballade med stor humor og professionelt udført rockmusik fra øverste hylde. Som altid bliver der sendt på både børne- og voksenkanalen, så det er aldrig kedeligt, uanset hvilke ører der hører.

Det varer 40 minutter, og man er på intet tidspunkt overladt til sig selv.

– The rockshow

Et underholdende og rocket show for børn og voksne i alle aldre!

Børn to be wild – The rockshow er historien om en rocktrio, der i bedste Easy Rider stil kører rundt på trehjulede ROCK-cykler og udbreder kendskabet til rockmusikkens barnlige rockklichéer: Skal man alligevel stemmes hjem, kan man lige så godt gøre det med stil.

BØRN-O-MATENs magiske verden præsenteres i det store, forrygende børnemedley bestående af de senere så kendte numre: BØRN In The USA (Springsteen), BØRN To Be Alive (Patric Hernandez), BØRN To Be Wild (Steppenwolf) , BØRNING Down The House (Talking Heads). BØRN To Be My Baby (Bon Jovi) og Beds Are BØRNING (Midnight Oil) og ikke mindst Deep Purple klassikeren BØRN.

Børnene og de voksne kommer på scenen og spiller på instrumenterne, der synges med på den sørgelige Slade-klassisker ”FARFAR (og Musta-far) er væk”, og så bliver der ellers gået til den i en medrivende LUFT-TROMME solo. Med andre ord: Det bliver ikke kedeligt – heller ikke for de voksne.

Fars Weekend

Missionen har de sidste 12 år været at spolere den klassiske musikopdragelse, at mors vinkælder blev beklædt med æggebakker, så der kunne spilles rigtig rockmusik for rigtige børn, men ikke mindst at børn og voksne fik mulighed for at opleve musikunderholdning sammen. Børn og voksne aktiveres og selv de mindste kan komme på scenen og prøve vores instrumenter.

Der bliver altid sendt på mindst to kanaler – og det er ganske vigtigt: Hvis der er noget børn elsker, så er det at se deres forældre ha’ det sjovt. Det modsatte er straks værre. Er der noget mere irriterende end glade børn?

Hvad er en ”fars weekend”?

Den er fuldkommen lige så grænseløs som hjemme hos mor; man må bare ikke sige det til nogen. Måske har far og mor en 7/7, 9/5, 24/7 eller måske endda en 364/1-ordning. I sidstnævnte tilfælde slipper i det mindste en af forældrene for at blive forstyrret i at gå på arbejde, løbe Marathon eller tælle penge. I sidste ende er børn jo mega-irriterende og enormt forstyrrende. Men er der noget bedre end en far med dårlig samvittighed? Man må ALT: Spille PS4 til klokken 3 om natten, drikke 2 liter cola, se film ad libitum, indtage uanede mængder fastfood… og når far så endelig kommer hjem fra sin nye kæreste, er det blevet søndag, og man afleveres hos mor, der heller ikke har tid.

Børn to be wild er et underholdende rigtigt rockshow, hvor både børn og voksne synger, danser, griner og spiller på musikernes instrumenter. Hos os hedder den 365/365, og man kan ikke stemmes hjem.

Hvem er Børn to be wild?

Bandet består af tre yderst erfarne rockmusikere med et CV så langt som køen ved ”spritbolaget” i Malmø:

Nils Krøyer: bass, sang og vitser

Emil Bendixen: guitar, sang og vrøvl

Mads Hald: trommer, sang og volapyk.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på BØRN to be Wild, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på BØRN to be Wild. Bookingforespørgsel
boern-to-be-wild-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet