Book børnebanditterne hos bifald.dk - til glæde for alle børn
børnebanditterne-bifald
Share Button

Børnebanditterne er Babybandets ”storebror”, som spiller egne numre skrevet til børn fra børnehavealderen og opefter. Også store børn som søskende, forældre og bedsteforældre kan være med. Børnebanditterne spiller nyskrevet børnemusik, der spænder over mange forskellige genrer. De to banditter, Anders og Luise, skriver musik og tekster om det, der optager børn! Derfor spiller Børnebanditterne temakoncerter som: Jorden rundt, på legepladsen, i skoven, på ferie, i skolen m.fl.

Børnebanditterne har turneret Danmark tyndt med Babybandet og er nu rykket op i en ny ”klasse”. Musikken er bevidst så bred i genrer som muligt, og bandet gør en dyd ud af at variere såvel repertoire som sceneperformance.

Koncerterne er bygget op omkring princippet kultur med børn, og deltagelseskultur med et læringsperspektiv er helt afgørende for bandet. Alle fire musikere er professionelle, rutinerede og uddannet på konservatoriet m.m.

Børnebanditterne kommer et godt stykke ud over scenekanten, når de laver koncert med og ikke for publikum. Alle må ud af fjerene, op af stolen, ud af starthullerne og feste med. De giver dagens motion, dagens dans, dagens grin, dagens fjolleri!

Koncerter med Børnebanditterne

Jorden rundt

Publikum bliver taget med på en rejse til verdens musikalske midtpunkter. Sammen udforskes de mest markante musikkulturer, repræsenteret ved lande som: Egypten, Jamaica, Brasilien, Rusland, Danmark, Spanien, Kina og ”Afrika”. Landene er lige så forskellige, som vi mennesker er. Og de vil tænde nysgerrigheden på netop den mangfoldighed og forskellighed.

En koncert, hvor Børnebanditterne tager Jorden rundt og udforsker verdens musikgenrer og de forskellige landes kendetegn. I lærer, at forskellighed og mangfoldighed er en gave, som beriger vores kultur og sameksistens.

På Legepladsen

Koncerten andler om suset i maven i ”Gyngesangen”, om at hoppe op til skyerne i ”Trampolinsangen”, om at stå i kø ved rutsjebanen i ”Rutchesangen”, om at flyve op i ”Ballonsangen”. De synger om de venskaber, skænderier, nye idéer og lege, der opstår på legepladsen.

Denne koncert ”På Legepladsen” kan også bookes som DUO. Hvor Anders og Luise (sangskriverne bag Børnebanditterne) spiller en akustisk udgave ude på legepladsen med børnene.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Børnebanditterne, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Børnebanditterne. Bookingforespørgsel
børnebanditterne-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet