Book Mikkel R. Karlsen - Hypnose & underholdning til alle events
mikkel-r-karlsen-bifald
Share Button

Mikkel R. Karlsen

Mikkel R. Karlsen er en fremadstormende hypnotisør og psykologisk entertainer på den danske underholdningsscene, og hans ekspertise inden for hypnose og psykologi gør ham i stand til skabe en oplevelse ud over det sædvanlige.

Mikkel R. Karlsen – show I: Tankekontrol

Forudsigelser, suggestioner og tankelæsning. Dette er det tætteste, du nogensinde kommer på ægte tankekontrol.

Mikkel R. Karlsen er ekspert i hypnose og psykologi – alt sammen med et glimt i øjet og på yderst morsom og underholdende vis.

Vær vidne til det umulige! Dine gæster vil blive forbløffede og fascinerede, når Mikkel fortæller den eksakte fødselsdag på en person, han lige har mødt; når han ved brug af hypnose får folk til at glemme deres eget navn; når han forudsiger en række tilfældige begivenheder, som sker under showet, eller når han finder frem til og beskriver en persons lykkeligste barndomsminde.

Mikkel R. Karlsens tankekontrol er den perfekte underholdning for alt fra små grupper til bestyrelser, konferencer, virksomheds- og firmafester samt julefrokoster.

Showet kan udføres på engelsk.

Mikkel R. Karlsen – show II: Hypnoseshow

Kan mennesker hypnotiseres til at glemme et tal eller deres eget navn? Til at sidde fast til en stol? Til at hallucinere? Til at tro at de er hemmelige agenter? Eller til at spise løg i den tro, at det er æbler? Svaret er et rungende: ”JA!”

Mikkel R. Karlsens hypnoseshow er en nyskabelse på den danske underholdningsscene. Med en dynamisk og kreativ tilgang til disciplinen er han med til at sætte standarden for udformningen af hypnoseshows i Danmark.

Showet er således både involverende, fascinerende og topunderholdende. Mikkel R. Karlsens hypnose tilbyder imidlertid ikke blot en god gang træning af lattermusklerne ved synet af ens ven, kollega eller familiemedlem i gang med mærkværdige trancestunts på scenen.
Showets viser også, hvordan vores forståelse af virkeligheden kan ændres og styres. Dette er hypnose i dens rå form. Hverken mere eller mindre. Det er hæsblæsende, tankevækkende og hylende morsomt.

Hypnoseshowet er ideelt for større forsamlinger på op til 1000 tilskuere. Samtidig er showet meget fleksibelt og kan skræddersyes efter netop dit arrangement. Hele showet er bygget op på en etisk og forsvarlig måde og pakket ind i en ikke-udleverende tone, hvilket vil sikre, at alle dine alle gæster vil få en fantastisk og mindeværdig hypnoseoplevelse, som de vil tale positivt om lang tid fremover.

Mikkels unikke show får medarbejdere, kunder og kollegaer til at sænke paraderne og skaber en sublim stemning og energi. Book Mikkel R. Karlsen, hvad enten du afholder en intim fest for dine nærmeste venner og familie eller står for årets store firmafest. Så er publikum garanteret en unik og uforglemmelig oplevelse!

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mikkel R. Karlsen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Mikkel R. Karlsen. Bookingforespørgsel
mikkel-r-karlsen-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet