Bosse - bifald.dk
bosse-bifald
Share Button

Bosse Hall Christensen

Medstifteren af Shu-bi-dua, Bosse Hall Christensen, tager afsæt i sin selvbiografi Gokkelajser, når han tager ud og holder foredrag om sit spektakulære og usædvanlige liv.

Foruden at være trommeslager i det ikoniske band var Bosse også tekstforfatter, og med sine sproglige indfald satte han sit umiskendelige præg på Shu-bi-duas karakteristiske og finurlige tekstunivers i de gyldne år. Derfor handler Bosses foredrag naturligvis også om Shu-bi-dua, men det er andet og meget mere end sex, drugs og rock’n’roll.

Bosses foredrag:

1.

Bosse fortæller om sin dysfunktionelle barndom, sin forstyrrede ungdom, og, ikke mindst sin mangeårig kamp mod alkoholisme og det dobbeltliv som fulgte i dens kølvand. Om de mange svigt af børnene, indlæggelse på den lukkede og afvænning. Om selvmordsforsøg. Om et overraskende comeback med etableringen af et af de mest succesrige reklamelydstudier i Danmark, villa og Porsche, tilbagefald i misbrug, konkurs og den endelige rip-off. Først da Bosse mister alt, ikke mindst sig selv, bliver han i stand til endegyldigt at sætte proppen i flasken. Han kommer ud i lyset, går Caminoen tværs over Spanien, hvor han genfinder sig selv, troen og håbet og sin helt egen version af meningen med livet.

Ligesom i sin bog fortæller Bosse ærligt og tankevækkende om sit dramatiske liv. Her er ingen klynk eller selvmedlidenhed, snarere tværtimod! Bosse fortæller direkte fra hjertet, råt for usødet og med et befriende glimt i øjet.

2.

Shu-bi-duas guldalder fortalt indefra af Bosse Hall Christensen.
Et festligt musikalsk foredragsshow, som har Bosse Hal Christensen i fokus, manden som var Shu-bi-duas medstifter, trommeslager, tekstforfatter og - ikke mindst sprællemand i de gyldne år.
Vi møder ham i samtale med radioværten, skuespilleren og Shu-bi-dua kenderen Roxanne Tirkov.
Foredragsshowet varer 2 timer, og der bydes på masser af humor, musik, sjove anekdoter, fællessang og interaktion med publikum.
Det er på een gang vildt, vildt morsomt, overraskende og rørende.

CV:

Bosse Hall Christensen voksede op i Charlottenlund uden at blive miljøskadet af den grund. For, som han siger, begår han sig lige godt i skurvognen som på de bonede gulve.

Bosse har været selvstændig, siden han var midt i tyverne. Han er autodidakt i alt, hvad han har beskæftiget sig med; som arkitekt, musiker, sangskriver, tekstforfatter, instruktør, speaker og designer. Så leder man efter den røde tråd i Bosses liv, må det være kreativitet.

Mest kendt er han uden tvivl som medstifter af Shu-bi-dua. Foruden at være trommeslager i det navnkundige band var han også tekstforfatter, og med sin sproglige ekvilibrisme lagde han grunden til bandets krøllede tekstunivers, og dermed store succes.

Efter Shu-bi-dua startede Bosse et af landets mest succesrige reklame lydstudier. Han var samtidig en flittigt benyttet reklamespeaker. Mange husker sikkert hans karakteristiske stemme som Tony the Tiger i Kellogg’s Frosties filmene: “De er greaaaat!”

I efteråret 2014 udgav han sin selvbiografi Gokkelajser. Og kunne således føje forfatter og foredragsholder til sit i forvejen omfangsrige CV.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bosse, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Bosse. Bookingforespørgsel
bosse-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet