Britt og Bob - Børneunderholdning i topklasse - bifald.dk
Britt og Bob
Share Button

Britt og Bob

er et nyt musikalsk makkerpar, som leverer børneunderholdning i topklasse fuld af musik, sjov og ballade. Showet er bygget op omkring 8 helt nye børnehits. Når de synger er der plads til både fest, fnis og finurligheder. Under showet danser Britt og Bob sig gennem de originale og iørefaldende sange, og børnene synger og danser selvfølgelig med.

Sangene tager udgangspunkt i børns hverdag og handler om alt lige fra venskab og drømme til rokketænder og gemmeleg. De garanterer en musikalsk og sjov oplevelse, som børnene vil elske.

Hvem er Britt og Bob?

Duoen består af sanger og performer Britt Eilskov og komponist og keyboardspiller Ivar Lind Greiner, som begge har en fortid indenfor teater, revy og BørneTV.

Britt Eilskov uddannet på Malmø Musical Academy. Britt har sunget så længe hun kan huske og har prøvet kræfter med mange forskellige genrer som fx musicals, revy, dance og pop mm. Ved siden af sin solokarriere har hun sunget kor for forskellige danske solister, her i blandt Birthe Kjær, som hun også har turneret med de sidste syv år.

Ivar Lind Greiner er komponist, tekstforfatter, producer og keyboardspiller. Han har i mange år leveret sange til er utal af danske kunstnere og medvirket som sangskriver otte gange i Dansk Melodi Grandprix, som han vandt i 2004 med sangen : ‘Sig det’ løgn’. Ivar er desuden en fremragende akkompagnatør til revy, teater, cabaret og børneunderholdning.

Syng med

Alle deres sange kan afspilles og downloades her, så børnene kan lære sangene at kende og synge med både før og efter showet: http://brittogbob.dk/hor-sangene/.

Se også deres juleunderholdning her

Referencer

“Britt og Bob tog børnene med storm! Masser af helt nye børnesange og sjove indfald. Meget musikalsk og charmerende. Vi har haft travlt med at høre sangene bagefter. Masser af sjov, skæg og ballade. Britt og Bob var en super oplevelse i absolut børnehøjde.” – Børnehaven Regnbuen i Helsingør

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Britt og Bob, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Britt og Bob. Bookingforespørgsel
Britt og Bob
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet