Bubber - book Danmarks modigeste mand her
bubber-bifald
Share Button

Bubber

Det positive i udfordringer

Bubber fik sin spæde start i det offentlige liv i diverse programmer i børne-tv. Bubber har aldrig været bange for at afprøve sig selv og udfordre sit talent og sine grænser.

Bubber er bl.a. kendt fra Bubbers Badekar, Snurre Snups Søndagsklub og Den Store Klassefest. Han har også været med i Cirkus Arena, skrevet bøger og har stået i spidsen for TV 2’s talentshow Scenen er din, og han har været på afveje med jægersoldaten B.S. Christiansen, hvor grænser var noget, der for alvor skulle brydes. Andre udfordringer, nogle mere spøjse af slagsen, fandt Bubber i udsendelserne – Danmark ifølge Bubber.

Foredrag med Bubber

Positivitet og livsglæde – få et bedre arbejdsklima ved hjælp af humor

Humor og nysgerrighed giver livsglæde og viser os som ærlige mennesker i samspillet med andre. Når vi bevarer sindet åbent og holder fast i evnen til at glædes over både små og store ting i hverdagen. Udstråler vi positivitet, kan det ikke undgå at smitte af på hele vores liv – både det private liv og arbejdslivet. Udfordringerne på vores vej er med til at vise nye veje og lukke op for spændende muligheder, når vi møder verden og andre mennesker åbent og fordomsfrit.

Det er en gammel sandhed, at ”du får, hvad du giver”, og i samspillet med andre mennesker vokser livsglæden for alvor, når man finder modet til at møde verden med positivitet, humor og åbenhed.

Bubber er om nogen i dette land kendt for sin enestående evne til at turde være nysgerrig, gå nye veje og overskride sine grænser. I foredraget fortæller han, hvad der giver ham modet til at turde vælge udfordringerne, og hvordan vi alle kan arbejde bevidst på at holde fast i barnets positivitet og livsglæde.

Bubber som konferencier

Der er Bubber helt unik på sin egen facon. Hans drengefacon gør ham populær, men tag ikke fejl – Bubber er en herre, der ved, hvorledes et show skal afvikles, og han gør det så charmerende og morsomt, at publikum ofte trækker på smilebåndet.
Bubber er grundig i sin tilrettelæggelse og overlader intet til tilfældigheder. Derfor efterlader han sig en succes – hver gang.

Siden han var 17 år, har Bubber lavet tv, hvor han startede på Nordisk Film som ”stik-i-rend-dreng”. Det er blevet til mange tv-successer lige fra Bubbers Badekar til Danmark ifølge Bubber.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bubber, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Bubber. Bookingforespørgsel
bubber-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet