Camilla Ottesen - book hendes entusiatiske foredrag her!
camilla-ottesen-bifald
Share Button

Camilla Ottesen

– at turde tage springet og flytte til den afrikanske savanne

På den sydafrikanske savanne mellem løver og dødbringende slanger boede Camilla Ottesen med sin familie i et år. Det blev til et år hun aldrig vil glemme, og som var så langt væk fra den danske civilisation. Livet ude på savannen er forbløffende mere anderledes end i Danmark, og hvordan forbereder man sig til det, og kan man overhovedet det? Kan man pakke et helt liv og hus sammen for at flytte til den anden ende af verden for blot ét år? Skal børnene gå på den lokale skole, og hvordan klarer de det med et fremmedsprog?

Camilla Ottesen svarer på spørgsmålene og mange andre samt fortælle på humoristisk og skræmmende vis, hvordan de fangede en krokodille i deres have. Mens Camilla var af sted producerede hun et tv-program til TV3. Et program, hvor man så hende gå på jagt efter de afrikanske antiloper for derefter at tilberede og spise dem samme med tv-kokken Tim Vlademir.

Hvis man har lyst til at høre om, hvordan man nogle gange skal tage springet ud i noget fuldstændig ukendt og finde eventyreren i sig selv, så er et foredrag med Camilla Ottesen en rigtig god inspiration.

Camilla Ottesen er jæger på tiende år, så hvis man har lyst til et foredrag, der også handler om jagt, så vil hun kunne fortælle om mange spændende jagter fra den afrikanske savanne.

Camilla Ottesen som konferencier

Camilla Ottesen kan med 18 års tv-erfaring være med til at gøre dit arrangement professionelt og personligt.

Hun har en smittende energi og entusiasme, som man kender fra tv, hvor hun både har stået i spidsen for store live-transmissioner som Dansk Melodi Grand Prix, livstilsprogrammer som Ønskehaven, børneprogrammer og Fangerne på Fortet. Så uanset hvilke arrangement du skal bruge en konferencier til, så kan du roligt bede Camilla Ottesen om at styre det.

Hvis I skal arrangere aktiv teambuilding for medarbejderne, eller hvis det gælder et award show, hvor alt skal spille til mindste detalje, så kan Camilla være med til at løfte arrangementet til et andet niveau. Med hendes mange års tv-erfaring bevarer hun det rolige overblik og altid med et glimt i øjet.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Camilla Ottesen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Camilla Ottesen. Bookingforespørgsel
camilla-ottesen-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet