Camilla Plum - book en kulinarisk oplevelse
camilla-plum-bifald
Share Button

Camilla Plum

en fantastisk sanselig formidler

Camilla Plum blomstrer, når hun videregiver sin ufattelig store viden om madkultur, hvilket hun gør som foredragsholder, forfatter, madskribent for Politiken og i en række madprogrammer for Danmarks Radio.

Camilla Plum er kendt af de fleste danskere for sine mange tv-programmer om mad, for sine mange skriverier og opskrifter i bl.a. Politiken og for sit store forfatterskab af kogebøger som for eksempel Grønt, Mormors mad, Mors mad og Jul. Camilla Plum er uddannet arkitekt, men har siden 1997 drevet den økologiske gård Fuglebjerggaard i Nordsjælland. På DR er hun kendt fra mange programserier om krydderier, slow food, havedyrkning, grøntsager og krydderurter.

Camilla Plum oplever det indimellem som svært at formidle et gammeldags landbrug, når man ikke vil betjene sig af klistersøde anprisninger. Hun har skrevet bøger om madlavning, havebrug og bagning, og hun har lavet DR2 madprogrammerne Boller af stål og Camilla Plum og den sorte gryde.

Foredrag med Camilla Plum

Om mad, havebrug, køkkenhave, brød, bagning, korn, planter, fermentering, nordisk mad, krydderurter, omlægning af institutioner til økologi og økologi generelt.

Camilla Plum er en engageret og sanselig formidler, når hun videregiver sin ufattelig store viden om madkultur, om råvarer og brugen af dem, økologi og meget andet. Camilla vil helst kombinere sine foredrag med praktiske demonstrationer, hvor man kan se, føle, smage og dufte til tingene.

Foredrag kan foregå hos kunden eller på Camillas gård Fuglebjerggaard ved Helsinge, hvor der er plads og faciliteter til 150 personer i sommerhalvåret, 50 personer i vinterhalvåret. Gerne kombineret med rundvisninger og prøvesmagninger, kogedemonstrationer for deltagerne.

Camilla taler og skriver flydende engelsk, og har hun skrevet en bog på engelsk om skandinavisk mad.

Camilla Plum tager de sunde instinkters parti

– imod det, hun kalder fims, religion og plat. Der har jo altid været mirakelmagere, der kom kørende i hestevogn og solgte mirakelmedicin. Nutidens plattenslagere fortæller, at mælk, sukker og korn er skadeligt. Og mens folk har mistet evnen til at vurdere en flæskestegs marmorering, er de til fals for plattenslageriet, påpeger hun.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Camilla Plum, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Camilla Plum. Bookingforespørgsel
camilla-plum-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet