Cecilie Beck - book hende her som konferencier
cecilie-beck-bifald
Share Button

Cecilie Beck

– journalist, moderator og konferencier

Cecilie Beck arbejder som studievært samt som ordstyrer/moderator, og hun gør det på en spontan, præcis og troværdig måde. Hun er desuden kendt for sin energi og karisma. Med hendes brede erfaring i mediebranchen, er hun blevet et kendt ansigt på tv. Mange er fascineret og optaget af Cecilie Beck for hendes spontane, nøjagtige og informerede måde at arbejde med tingene. Hun skaber interessante møder og spreder varme med et glimt i øjet til publikum. Med stor nøjagtighed og fleksibilitet til at tilpasse sig opgaven for publikum.

Så uanset om I har brug for en konferencier, en debattør, en interviewer eller måske en kombination af det hele, er Cecilie Beck et virkelig stærkt kort at have på hånden.

Cecilie Beck har tidligere været ansat i Danmarks Radio, hvor hun bl.a. har været med til at lave DR1-programmerne Søndagsmagasinet og Rapporten samt DR2-programmerne Indefra og Deadline.

Cecilie Beck er en særdeles rutineret moderator, der kan matche ethvert arrangement og som med stort engagement og professionalisme hjælper jer med at binde dagen sammen.

Foredrag med Cecilie Beck

Cecilie lægger vægt på, at der efter foredraget er en anvendelig substans, man kan tage med sig hjem, men samtidig synes hun også, at det er utrolig vigtigt, at det er underholdende, uhøjtideligt og afslappet, så hendes foredrag lægger op til masser af gode grin undervejs.

Er arbejde sundt?

Et underholdende og tankevækkende foredrag der handler om alle de bevidste og ubevidste handlinger, der gør vores tid på jobbet til en usund fornøjelse. I foredraget viser Cecilie eksempler, hvor det skjulte kamera er sluppet løs for at afsløre vores usunde adfærd, både når det gælder det, vi spiser, og hvordan vi behandler hinanden. Samtidig kommer Cecilie med masser af tips og tricks til at blive sundere i arbejdstiden.

Dovenskab der dræber

Se, hvor skræmmende hurtigt kroppen forfalder, når man går fra et aktivt liv til et sofaliv. I to uger levede Cecilie Beck som superdoven, samtidig med at en række læger målte, hvad der skete med hendes krop. Se det lærerige – og stærkt motiverende – resultat.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cecilie Beck, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Cecilie Beck. Bookingforespørgsel
cecilie-beck-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet