Cecilie Frøkjær - bifald.dk
Share Button

Cecilie Frøkjær

I 21 år har Cecilie Frøkjær været en af TV 2’s største skærmprofiler. Hun kom direkte fra Journalisthøjskolen, da hun blev ansat som vært på Go’ morgen Danmark i december 1996. Hun sagde go’ morgen til seerne de næste 12 år – de første ti år med Michael Meyerheim som fast makker, derefter dannede hun Go’ morgen-par med Jes Dorph og Morten Resen.

Cecilie var fra 2010 og fire år frem vært på Go’ aften Danmark.

Sideløbende med de faste programmer har hun lavet bolig-, debat-, bog- og livsstilsprogrammer – senest det populære Samme tid, næste år i 2017. Cecilie Frøkjær har desuden været vært på en lang række af TV 2’s største programmer: Årskavalkader, velgørenhedsshows Knæk Cancer og Hjertegalla, kongelige begivenheder – bl.a. kronprinsparrets forlovelse, prins Christians dåb og dronning Margrethes 70 års fødselsdag.

Foredrag med Cecilie Frøkjær

Jeg har mødt en million mennesker – hør, hvem der lærte mig noget vigtigt

I adskillige år kunne danskerne begynde eller afslutte dagen med Cecilie Frøkjær kørende på skærmen i Go’ morgen Danmark eller Go’ aften Danmark. Hun har mødt flere mennesker end de fleste – politikere, skuespillere, sangere, forfatter og alle slags danskere med hver deres personlige historie. Og nu er hun klar til at fortælle om sine oplevelser.

Med humor og selvironi fortæller Cecilie Frøkjær, hvad hun lærte af møderne med blandt andre Lise Nørgaard, Jane Aamund – og sin gamle klassekammerat, Thor. Glæd dig til et underholdende, tankevækkende og personligt foredrag, hvor Cecilie Frøkjær også fortæller om, hvordan du selv kan blive bedre til at lytte, når livet eller mennesker, du møder på din vej, har noget vigtigt at fortælle dig!

Frøkjær og Fruen

Cecilie Frøkjær og Lise Nørgaard er blandt landets mest kendte og beundrede kvinder, og begge har med humor og vid begejstret flere generationer.

Sammen er de udkommet med en af de bedst sælgende danske interviewbøger Fruen kommer i dag, der med indlevelse og livsglæde skildrer Lise Nørgaards lange og ekstraordinære liv. Siden har samarbejdet udviklet sig til et nært venskab, som den populære tv-vært og forfatter Cecilie Frøkjær nu åbner op for i et nyt foredrag.

Frøkjær og Fruen tager udgangspunkt i Lise Nørgaard, en elsket, feteret og vital kvinde, der har rundet 100 år og lever efter devisen: ”Vi skal have det hele med!”

Cecilie fortæller med sin sædvanlige charme om det sjove og lærerige venskab – og om Lises strategier til at opnå et langt, værdigt og tilfredsstillende liv. Foredraget vil fokusere på, hvad Cecilie har lært af sit makkerskab med ”Fruen”, men også hvad vi alle sammen kan lære af Danmarks mest imponerende pensionist.

Glæd dig til et underholdende og livsbekræftende  foredrag om visdom og venskab mellem to kvinder fra hver sin generation.

Foredrag til lejligheden

Har du brug for et foredrag om et særligt emne eller til en speciel begivenhed, så kontakt os, så du  kan høre nærmere om mulighederne for et skræddersyet foredrag til dit behov. Cecilie holder også foredrag i forbindelse med personalekonferencer, medarbejderdage osv.​

”Hun var fantastisk og en skøn kvinde. Publikum var MEGET begejstrede.” – Lene Fribo, FOF Djursland.

Cecilie Frøkjær som konferencier og ordstyrer

Cecilie har mange års erfaring som konferencier og ordstyrer for såvel private som offentlige virksomheder og foreninger.
Hun kan både indlede og afslutte arrangementer, binde det sammen og undervejs interviewe oplægsholdere på scenen og styre såvel paneldebatter som diskussioner med publikum.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cecilie Frøkjær, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Cecilie Frøkjær. Bookingforespørgsel
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet