Chapper - booking hos bifald booking & management
chapper-bifald
Share Button

Chapper

Vi kender Chapper fra tv på DR1 og Ramasjang, hvor han bl.a. er med i DR’s julekalender 2012 Julestjerner og Hvaffor en hånd. Det han nok er mest kendt for, er hans eminente beatbox talenter. Chapper er desuden en god guitarist og sanger.

Chapper laver både soloshows og shows med bl.a. Sebastian Klein, Miss Mukupa, Trolle & Tormod. Chapper optræder bl.a. med et show, hvori der indgår musik, sang, tegning og historier, der omhandler spændende facts fra vores vidunderlige verden, men det helt store hit for børnene er beatbox-skolen. Ved hjælp af en tavle forklarer Chapper med nogle få tegninger, hvordan et beat laves, og hvordan man kan lære at holde rytmen. Chapper forklarer også, hvordan man selv kan skrive en rap og så rappe og holde den ind over beatet, mens hele salen gynger. Når Chapper og børnene ”rapper” til deres eget beat, bliver taget lige løftet lidt ekstra!

Chapper er børnenes überskøre fjolleven, og han har altid været en elsket person i DR’s børneprogrammer. Med sig på scenen har Chapper sin gode ven og musiker Igor, som spiller guitar og synger med. Med Chapper får du et energisk show med to skøre spasmagere, der elsker at ”fyre den af” over for børnene.

Et sikkert hit er også, når Chapper laver ”Shhh… mor kommer”. Indslaget stammer fra Hvaffor En Hånd, hvor børnene lærer at tegne en meget ”farlig” tegning, og med brug af meget få streger bliver den til en ”glad og rolig” tegning. Det kunne f.eks. være, at man sidder og tegner en tegning af far, der er blevet lidt for tyk, og pludselig kommer mor ind … og hvad gør man? Man folder tegningen et par steder og tilfører et par hurtige streger – og hey presto! Så er tegningen blevet transmogriffet om til en lækker bil! Fantastisk morsomt.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Chapper, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Chapper. Bookingforespørgsel
chapper-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet