Chili Klaus - Den danske habaneros foredrag bookes her!
chili-klaus-bifald
Share Button

Chili Klaus

Chili Klaus har for alvor gjort chilien populær – og chilismagningen populær i Danmark.

Sammen med bl.a. Bubber, Hella Joof og mange andre har han spist sig gennem nogle af verdens stærkeste chilier for åben skærm.

Chilismagning med Chili Klaus

Ved chilismagningerne spiser Chili Klaus dem både rå uden tilbehør og fremstiller juice, sodavand, dip, frugtsalat, snaps, te og gløgg med frugterne. Derudover har han specielle smagninger, hvor han sammen med en kendt person spiser nogle af verdens stærkeste chilier. Hans gæster har inkluderet Thomas Buch-Andersen, Christine Antorini, Carsten Bang, Bubber, Christian Fuhlendorff, Thomas Hartmann, Hella Joof, Jøden, Preben Kristensen, Dan Rachlin, Allan Simonsen, Rasmus Tantholdt, Jette Torp, musikgruppen Tørfisk. Videoen med Bubber har været vist knap 1,4 millioner gange (medio ultimo 2015).

Klaus medbringer et varieret udvalg af chilier i alle vindstyrker – så der er noget til dem, der blot vil mærke den svage varme, og til dem, der vil have den helt hotte oplevelse.

Foredrag med Chili Klaus

Som de fleste ved, er fænomenet Chili Klaus opstået på de sociale medier Facebook og YouTube. I offentligheden forklaret som en tilfældig opstået idé på Bornholm, men er det hele sandheden om en af Danmarks største internet-successer?
Gemmer der sig i virkeligheden noget helt andet inden i Chili Klaus? Hvordan har Bubber det i dag? Og hvordan håndterer man et karriereskift fra musiker til iværksætter?

Hør den underholdende og stærke historie om, hvordan Chili Klaus gik viralt og gjorde chilien til allemandseje.

Chili Klaus deler gavmildt ud af sine erfaringer på de sociale medier, fortæller om sin passion for den stærke frugt og bliv selv inspireret til at forfølge din egen idé.

Foredraget kan slutte med en frivillig chilismagning. Klaus medbringer chilier fra alle hylder, så der er noget til dem, der blot vil mærke varmen, men også noget til dem, der vil op på øverste hylde.

Faktaboks:
I 2014 modtog Chili Klaus en Zulu Award for årets mest underholdende video samt vandt prisen ”Mad på sociale medier”, Chili Klaus’ videoer med kendte personer er set af over 50 millioner mennesker. I dag varetager Chili Klaus sit eget brand som sælger chili-relaterede produkter.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Chili Klaus, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Chili Klaus. Bookingforespørgsel
chili-klaus-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet