Cirkus Minimus - Måske verdens mindste cirkus | Book dem hos bifald.dk
cirkus-minimus-bifald
Share Button

Cirkus Minimus

Det lille Cirkus Minimus’ telt står klar. Publikum venter i stor spænding. Ovre i teltet ligger klovnen Minimus og bobler. Han er også cirkusdirektør for hele molevitten, og han er noget så ked af det. Alle de fantastiske artisterne er rejst deres vej, fordi der ikke er flere penge i pengekasse! Enden er nær, men så får Minimus en super idé. Der kommer mange børn til forestillingerne, og de skal selvfølgelig med på scenen. De optræder både som akrobater, linedanserinder, jonglører – og en er verdens stærkeste dreng.

Det forunderlige cirkusunivers appellerer til alle aldre.

Når Cirkus Minimus kommer til byen, kan man være sikker på, at børnene, som kommer for at se forestillingen, også bliver en del af forestillingen – og hvem har ikke drømt om at blive cirkusprinsesse for en stund? Cirkus Minimus er måske verdens mindste cirkus.

Book en forestilling med Cirkus Minimus, hvis du vil være sikker på at få sjov og aktiverende børneunderholdning i børnehøjde.

Cirkus Minimus tilbyder:

Cirkusleg
Her kan børn og voksne kigge forbi og lære lidt cirkuskunst. Med ethjulede cykler, jonglering og trylletricks får alle en på opleveren, når de kigger forbi vores cirkus-legeområde.

Cirkus workshop
Et par dage eller en uge med cirkustema, hvor Cirkus Minimus leverer opsætning, dekoration og dygtige artister til workshop for børn og voksne. Vi slutter af med et festfyrværkeri af en cirkusforestilling.

Walk-around
Klovnen Minimus kan bookes i selskab med den store gorilla, der angiveligt har fanget ham i sit trange bur.

Her er et superflot og opsigtsvækkende kostume, der ved hjælp af falske ben og usynlige snore, får publikum til at måbe, når safarimanden og gorillaen Arnold går rundt på gågaden, til festivalen, i butikscentret, på messen eller sommerfestpladsen og snakker med tilskuerne om ”abefesten” fra i går eller beder om en banan til ”mig og min makker”!
Men bliv ikke bange: Det er bedre at have en go’rilla end en ond’dulat i bur.

Cirkussproget er universelt, og alle har et forhold til cirkus.

Reference:
”En veloplagt kunstner, som forstod at håndtere også lidt ’vanskelige’ børn, så alt forløb glat. Børnene havde bare en fest med at grine af den ’dumme’ tryllekunstner – det var vældig underholdende.” – Helle Mussmann, Københavns Kommune.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cirkus Minimus, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Cirkus Minimus. Bookingforespørgsel
cirkus-minimus-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet