Claus Hassing - sanger og musiker - Bryan Adams Tribute
claus-hassing-bifald
Share Button

Claus Hassing

Sanger og musiker Claus Hassing er klar med sit debutalbum ”Open Your Heart” – et album der viser et ægte menneske, der tør udstille både sårbarhed og troen på kærlighed.

”Gå hjem og lav det, du er bedst til,” sagde sanger og producer Nikolaj Steen, da Claus Hassing røg ud af den sidste Bootcamp i X Factor 2010 – og det er lige, hvad den 35-årige sanger nu har gjort.
”Jeg har lavet et ægte håndspillet album med både rockmusik og følte ballader,” fortæller Claus Hassing, der blandt andet har fået produceret nummeret ”I Wanna Be” af nogle af folkene bag John Mayer i Los Angeles.

Claus Hassing har en usædvanlig stærk vokal og karismatisk udstråling. Et af hans varemærker er en smittende spilleglæde, og med et solidt håndværk kan sangeren, sangskriveren og guitaristen præsentere 16 sange, som udgør albummet ”Open Your Heart”.
Claus Hassing, som også er frontmand i det succesfulde danske band Bryan Adams Tribute, lægger ikke skjul på, at han er meget inspireret af netop Bryan Adams.
”Mine sange indeholder først og fremmest en masse af dét, jeg har båret rundt på de sidste 10 år. En skilsmisse, dødsfald i familien og troen på ny kærlighed har tvunget mig til at arbejde med alle facetter af livet, hvilket har resulteret i sange, som er vedkommende og ærlige. Albummet er blevet en slags udpluk fra mit liv,” fortæller Claus Hassing.

Trackliste:
1. Hotel Room, 2. Girl Next Door, 3. Wish, 4. Feels Like Rain, 5. Alone, 6. Don’t Go Away, 7. Seventeen, 8. Open Your Heart, 9. On My Mind, 10. Leave The Light On, 11. The Ones We Are, 12. To Help You, 13. I Wanna Be, 14. Excuse Me Mrs., 15. A Different World 16. All As If One.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Claus Hassing, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Claus Hassing. Bookingforespørgsel
claus-hassing-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet