Claus Reiss | underholdning til firmaer og private arrangementer
claus-reiss-bifald
Share Button

Claus Reiss

landets eneste sækkepibe-komiker

I en ung alder fik Claus Reiss stor interesse for sækkepibemusik og måtte bare lære at spille på det instrument. Senere blev han uddannet ingeniør med speciale i innovation, men valgte at skifte karriere. Han var nemlig begyndt at kombinere sækkepibe med stand-up, og det fungerede overraskende godt.

Han underholder med en blanding af sækkepibe og stand-up. Det er 100 procent original og sjov underholdning, hvor du er sikker på, at dine gæster ikke har oplevet lignende før. Med en humor helt nede på jorden fortæller han om sine uheldige oplevelser og misforståelser ved at spille sækkepibe.

Sammensat med kendte melodier som Star Wars temaet, Final Countdown og Thunderstruck på det skotske instrument skabes et brag af klap og grin fra landets eneste sækkepibe-komiker.

Showet rammer en bred målgruppe og egner sig derfor til alle arrangementer, hvor gæsterne virkelig skal have en overraskelse.

Claus Reiss synes, det er fedt at være landets eneste sækkepibe-komiker.

Juleunderholdning med Claus Reiss

Hvad med et sjovt indslag til julefrokosten, som dine kolleger ikke har set før? Claus er den eneste i Danmark, der underholder med en blanding af sækkepibe og stand-up comedy. Showet er fyldt med geniale jokes om sækkepiben, hans uheldige oplevelser og om den skotske uniform. Selvfølgelig i kilt sammensat med sjove melodier.

Ikke to shows er ens. Underholdningen rammer både de unge og ældre kolleger, og humoren er uhøjtidelig. En del af Claus Reiss’ show er improvisation, hvor han involverer kollegerne på en måde, så det er sjovt for alle. Der er endda én, der får lov at prøve sækkepiben, mere eller mindre frivilligt.

Kendetegnene for showet er overraskelse, skarpe jokes og nærvær. Kort sagt I får en hyleskæg og unik oplevelse med Claus Reiss’ Sækkepibe Comedy Show.

Underholdning til konfirmation med Claus Reiss

Claus Reiss laver sjov underholdning til konfirmationer hvert år. Hans koncept er ret unikt, for han blander stand-up komik med sækkepibe. Umiddelbart er der ikke nogen sammenhæng, men forbered jer på at blive overrasket af hans Sækkepibe Comedy Show. I får et målrettet show, der rammer lattermusklerne hårdt hos både de unge og ældre til konfirmationen.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Claus Reiss, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Claus Reiss. Bookingforespørgsel
claus-reiss-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet