Connie Svendsen - Bifald.dk
Share Button

Connie Svendsen

– stewardesse og foredragsholder

Connie Svendsen har en smittende positiv tilgang til livet, og har en fantastisk evne til at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes både privat og på arbejdspladsen. Connie Svendsen har undervist i flybranchen i syv år og brænder for god service. Hun har modtaget en pris for ”Bedste kundeservice” i Thomas Cook Airlines.

Flere end 115.000 tilhørere har allerede oplevet Connie som foredragsholder. Hendes fortællemåde har gjort, at deltagerne begejstres ved hendes historier, idet hun tør fortælle, hvad andre tænker.

Connie Svendsen har rejst rundt i Europa med en tryllekunstner, været kæreste med en tidligere vinder af det Europæiske Melodi Grand Prix, født Danmarks næststørste baby, svømmet med delfiner og dykket med hajer, og som konferencier tabt sine stifttænder uden at tabe fatningen.

”Det lille ekstra” til arbejdsglæden

Et simpelt redskab til medarbejdere og ledere, leveret med en god portion humor og selvironi, samt masser af sjove inspirerende eksempler fra hverdagen.

At give ”det lille ekstra” vil føre til store forandringer og resultater i forhold til sig selv, sin familie og på arbejdspladsen. Det handler om at ændre holdning og gøre bare en lille forskel hver dag. Større arbejdsglæde skaber flere tilfredse kunder/borgere.

Alle kan lære det, det er gratis, det smitter som en luftbåren virus, produktionen stiger, sygefravær falder, mindre stress, bedre teamwork, bedre og hurtigere kommunikation.

Foredraget varer ca. 60-75 minutter.

”Det lille ekstra” er ”at turde livet”

Med udgangspunkt i sit eget meget spændende liv,tager Connie Svendsen deltagerne med på sit livs rejse. Lige fra hun som 15-årig stod på friluftsscenen sammen med Pjerrot, og til hun sammen med sin 8-årig søn rejste rundt i Østen.

Foredraget er fyldt med humor og fanger deltagerne fra start til slut.

Foredragets budskab er: At turde hoppe på livets tog og tage de chancer, der byder sig. Hun vil med sin menneskelige indsigt give tilhørerne et positivt vink med sin vognstang, idet hun tør sige, hvad andre tænker.

Foredraget varer ca. 60-75 minutter.

”Det lille ekstra” er også at sige ”farvel til brokkerøvene”

Spænd sikkerhedsbæltet og gør klar til takeoff, når stewardessen, Connie Svendsen går i luften med sit nyeste foredrag. Hun fortsætter succesen fra ”Det lille ekstra” og går nu skridtet videre. Hun tør prikke til janteloven, gøre op med brokkerøvene og sætter fokus på styrken i vores forskelligheder.

Når Connie Svendsen går på arbejde i Thomas Cook Airlines, oplever hun sjældent en passager, som ikke orker en uge med sol, mad og drikke. Alligevel er der dem, som ikke kan sove for havets brus, eller dem, som synes, der er for meget sand på stranden. Hvad sker der lige?

Hvordan fastholder vi motivationen, gejsten, nuet og glæden ved at gå på arbejde? Vend dig rundt, og måske er svaret lige bag dig. Så simpelt og dog så kraftfuldt. Bare kig i den retning, som giver løsningen.

Foredraget varer ca. 60-75 minutter.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Connie Svendsen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Connie Svendsen. Bookingforespørgsel
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet