Daniel Lill - en komiker med bred appel | Book ham hos bifald.dk
daniel-lill-bifald
Share Button

Komiker Daniel Lill

Daniel Lill giver et show så tårerne triller ned ad kinderne. Han optræder alt fra en halv til en hel time og skriver også gerne målrettet materiale.

Daniel Lill er en rutineret og utroligt tilstedeværende jysk komiker. Han har gennem sine stand-up år markeret sig godt og grundigt i den danske stand-up branche. I 2011 vandt han Danish Open i Stand-up til stående applaus, og samme år blev han fremhævet som et af Danmarks nye comedy håb ved Zulu Comedy Galla, hvor han huskes for sin ”due-joke”.

Med en baggrund som musiker og skuespiller medvirkende i blandt andet Niels Malmros’ anmelderroste At kende sandheden, professionelt børneteater og meget andet var Daniel Lill allerede ved sin stand-up debut hjemmevant på scenen. Herfra har det taget fart med optrædener med blandt andre: Mick Øgendahl, Jakob Tingleff, Thomas Hartmann, Torben Chris, Frank Hvam, Simon Talbot, Casper Christensen og mange, mange flere.

Daniel Lill har en virkelig bred appel og kommer ud til sit publikum i alle aldersgrupper. Dette formår han via en formidabel publikumskontakt, tilstedeværelse i rummet, en herlig mimik, en løssluppet og fjollet tilgang til sit stand-up show, dog uden at gå på kompromis med sit materiale. Derfor har Daniel Lill også med stor succes leveret underholdning for alt fra 9. og 10. klasser, gymnasier, handelsskoler til julefrokoster, private fester som bryllupper, konfirmationer og fødselsdage. Kort sagt: Han er et sikkert kort at spille.

Daniel Lill har optrådt på utallige scener rundt om i Danmark. I efteråret 2013 kunne han opleves som opvarmer på Simon Talbots onemanshow: Talle alene i verden. Daniel Lill har sammen med Mick Øgendahl og Jacob Tingleff været en del af showet Prinser af provinsen, som i 2014 var på en mindre danmarkstour. Daniel er et sikker grin til jeres arrangement.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Daniel Lill, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Daniel Lill. Bookingforespørgsel
daniel-lill-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet