Musiker og sanger ›› Danmarks John ⇢ Book musikeren her
danmarks-john-bifald
Share Button

– En hyldest til John Mogensen & Four Jacks

Danmarks John er en hyldest til John Mogensen og Four Jacks og nok det mest autentiske og velspillende orkester i sin genre i Danmark. Derfor tør de godt love en fest, når de spiller musikken med respekt for John Mogensens fremragende musik og historie.

  • Danmarks John, fem-mandsorkester
  • Folkets John – En folkelig duo
  • Folkets John – Tæt på John Mogensen
  • Danmarks John Trio

Danmarks John

Tager publikum med tæt på John Mogensens liv med unikke anekdoter og et spændende sceneshow. De er troubadourer, født med instrumenterne i hånden, og på scenen vil man opleve en ren musikalsk legestue, når de bytter instrumenter og synger A Capella.

John Mogensen elskede musik og var kompromisløs. Det ærer de ved at præsentere instrumenter som lapsteel, fløjte, saxofon, harmonika, melodika, jødeharpe og naturligvis trommer, klaver, bas og guitar.

Danmarks John har også det bedste med fra Four Jacks! Fire stærke vokaler bliver til de velkendte flotte klange, når de tropper op i den klassiske opstilling, som man kender fra Four Jacks.

Du behøver kun at se én gang på deres forsanger, der ikke blot ligner men også lyder som John Mogensen. Den ægte vare er her ikke længere, men det er Danmarks John!

Danmarks John har optrådt fra Grønland til Gran Canaria samt Malaga og hele Danmark tyndt og med stor succes. Dette har medført utallige udsolgte koncerter landet over.

Når bandet træder op er der garanti for fest og fællessang.

Folkets John

En folkelig duo

Folkets John spiller alle John Mogensen gode hits. Spiller ofte 2 sæt af hver 45 minutters varighed. Passer til f.eks. Cafeer, torvedag, forsamlingshuse og meget andet. Folkets John er også ideel som et lille indslag til privatfesten f.eks. fra 20 til 45 minutters varighed med John Mogensen allerstørste hits.

Folkets John version 2

Tæt På John Mogensen

Her går man næsten hjem med følelsen af at have oplevet den ægte John Mogensen! Brian Arnold der nærmest er en tro kopi af John Mogensen og en meget levende fortæller, hvilket i skøn forening med en skarp pianist – Anders Føns Haaber – bringer publikum helt tæt på John Mogensens liv og musik I form af scenografi af video, lyd og billeder. Der vil naturligvis også blive rig mulighed for at synge med på John Mogensens dejlige sange, da dette show er baseret på et hyggeligt ”Syng med” koncept.

Danmarks John Trio

Danmarks John Trio er det perfekte valg når der skal lidt mere larm og drøn på festen, ofte er instrumenterne tommer og klaver med bas. Kort og godt, der er lige hvad der skal være! Denne trio passer perfekt til Cafeer, værtshuse, jubilæumsfester, byfester, små festivaller og meget andet hvor pladsen kan være lidt træng. I front som Danmarks John står Brian Arnold, der med sit autentiske udseende og John’ske vokal, krydrer showet med nostalgiske anekdoter fra John Mogensens liv og færden.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Danmarks John, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Danmarks John. Bookingforespørgsel
danmarks-john-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet