Book David Trads - Foredrag om politik & Trump | bifald.dk
Share Button

David Trads

David Trads er journalist, forfatter og foredragsholder. Han er synlig debattør i det danske medielandskab, han er kendt for sine stærke holdninger og altid opdaterede viden. Han er tidligere chefredaktør på Nyhedsavisen og Information, og han har en lang baggrund som journalist, korrespondent og redaktør. David Trads er bl.a. USA-analytiker hos TV 2 News, politisk kommentator på Politiken og Altinget.

David Trads har undervist i journalistik på Syddansk Universitet. Han holder rigtig mange foredrag rundt om i landet, og han rådgiver løbende medier i ind- og udland. David Trads holder foredrag og kurser om alt fra politik til ledelse i ind- og udland på dansk, engelsk og spansk, og han bruges i øvrigt ofte som moderator og ordstyrer ved konferencer og seminarer.

David Trads er forfatter til flere bøger om dansk og international politik. Nogle af bøgerne, han har skrevet, er: Danskerne først! – En historie om Dansk Folkeparti, Islam i flammer! Danskerne og det muslimske oprør.

Foredrag med David Trads – Verden under Trump

Under Donald Trump er det Vesten, som har givet os enestående fred, velstand og succes siden anden verdenskrig, ved at falde fra hinanden. Præsidenten melder USA ud af det meste og sår tvivl om resten, for under Trump er det altid og hele tiden America First!

Trump er ligeglad med USA’s stærkeste allierede i Europa og Nordamerika. Han elsker derimod USA’s traditionelle fjender som Nordkorea og Rusland. Præsidenten er tydeligt mere fascineret af ”stærke mænd” i diktaturer end af demokratiske ledere.

Lederen af den frie verden stempler NATO som ”forældet” og anklager EU for at være sat i verden for at ”drage fordel af USA”. De aftaler, som USA allerede havde godkendt, Paris-aftalen om global opvarmning, Iran-aftalen om atomnedrustning, melder han sig ud af.

David Trads leverer i sit skarpe, indsigtsfulde, engagerende og underholdende foredrag det store historiske og aktuelle overblik.

Foredraget holdes for alle målgrupper.

Anmeldelse

”Vi havde en fantastisk aften med David Trads som foredragsholder. David Trads havde hele salens fulde opmærksomhed. David Trads er en fantastisk formidler, han er levende og humoristisk. Så tak for det!” – Esther Krejberg, Stenmagle/Stenlille Menighedsråd.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på David Trads, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på David Trads. Bookingforespørgsel
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet