Die Herren - Book deres koncerter hos bifald!
die-herren-bifald
Share Button

Die Herren

Orkestrets ambition er at spille sin bedste koncert hver gang. Om det er på et lille intimt spillested eller en stor festivalscene, det gør ingen forskel. Om der er mange eller få publikummer – oplevelsen skal være lige stor hver gang både for publikum og band.
Die Herren insisterer på at publikum skal lukkes ind i koncerten. Die Herren holder af at være tæt på sit publikum – i øjenkontakt og i berøring.

Er du til U2’s musik? Er du til en rockkoncert med: intensitet, nerve, nærvær og humor? Er du til et super sammenspillet og rå-svingende orkester?

Så er du til Die Herren! Så er du til ”A Wonderful Night at the U2!”

Er du ikke helt til U2, men bare til en fed koncert og fed aften, så er Die Herren måske også svaret.
Bemærkninger som: ”Jeg kan ikke li’ U2 – men jeg kan fandeme godt li’ Die Herren” eller ”Det er den bedste U2-koncert jeg har været til” giver et klart indtryk af det, Die Herren kan med musikken og med et publikum.

Die Herren har eksisteret siden 1991, hvoraf tre af medlemmerne fra dengang stadig er med.

Die Herren er:

Lord Nilsson: trommer
Topp: bas
Haeggen: guitar
Mono: vokal

Die Herren kan ikke præstere et mega lys- og sceneshow som originalerne.
Men de kan give U2’s musik en nærhed og intimitet, som U2 ikke selv kan mere. Musikken er fremragende. Kom ind under huden på den sammen med Die Herren.

Die Herren har over 2000 koncerter med i bagagen. De har spillet for pensionister på Amager. I andre lande: Tyskland, Norge, Island, Letland og Kirgisistan og soldater i Kosovo. For over 10.000 mennesker på Skanderborg Festival og for 16 mennesker på en terrasse i Ikast. For skoleelever, bryllupsgæster, Tivoli-gæster og medarbejdere. For Novo, Siemens, Bestseller og Accenture.

Alle steder med samme resultat: Publikum går hjem med et smil på læberne, en ægte koncertoplevelse rigere og U2-sange på hjernen.

U2-gudstjenester og kirkekoncerter med Die Herren

Det irske rockband, U2’s musik har i fire årtier betaget hele verden. Hvad færre ved er, at U2’s tekster og deres indhold altid har været stærkt påvirket og af tro og Biblens ord. Lige fra bandets start i slutningen af 1970’erne har de været et religiøst inspireret orkester, og tre af medlemmerne står åbenlyst frem med deres tro.

Det er ingen hemmelighed, at deres tekster generelt er funderet i troen på Gud, og mange af sangene direkte har referencer til Biblen og dens ord.
Det danske orkester, Die Herren, har siden 1991 turneret med U2’s musik og spillet over 2000 koncerter. Siden 2005 har Die Herren deltaget i flere kirkekoncerter og U2-Gudstjenester i Danmark.

Det hele startede i Herning Kirke, hvor de i samarbejde med præst Jens Moesgaard Nielsen og kirken lavede den første U2-gudstjeneste – altså en gudstjeneste bygget op omkring Biblens ord i forhold til U2’s tekster og så selvfølgelig U2’s sange. I den spæde start fulgte U2-gudstjenster i Dragør Kirke med Jens Bach Pedersen, Strandmarkskirken i Hvidovre og Roskilde Kirke med Per Vibskov samt i Viborg Domkirke igen med Jens Moesgaard Nielsen i forbindelse med Danske Kirkedage, og derefter tog det fart i mange kirker over det danske land. Altid med stort og helt fantastisk engageret fremmøde.

Kirkekoncerterne skiller sig ud ved, at de fremmødte er i alle aldre. Forældre der tager deres teenagebørn med. Bedsteforældre der har deres børnebørn ved deres side. Eller unge kærester der er sammen om en oplevelse.

U2-gudstjenester er et samarbejde mellem kirkens præst og Die Herren – hvor en traditionel dansk gudstjeneste er bygget op omkring U2’s tekster og musik. Die Herren fungerer som akkompagnement til præstens prædiken. Sange vælges af præsten og Die Herren i samarbejde.

Die Herren kirkekoncerter uden præst

Die Herren vælger i den forbindelse U2-repertoire med et klart religiøst budskab (som de fleste U2-sange faktisk har). De fleste arrangører tager entré ved kirkekoncerter.

Som sagt har Die Herren siden 2005 deltaget i arrangementer lige fra helt små landsbykirker med en enkel scene og lyssætning – til de allerstørste domkirker med avanceret og storslået lyd- og lysproduktioner. Die Herren indretter prisen efter ambition og økonomi.

Kirkerummet er generelt et lidt sværere sted at spille rockmusik i, men Die Herren gør en dyd ud af, at lyden indrettes til lokalet, og at der spilles så lavt, at lyden ikke ødelægger oplevelsen for deltageren.

Die Herren tilbyder hermed sin musikalske ekspertise til præster, kirker, menighedsråd og andre arrangører, der ønsker en kirkekoncert med U2’s musik eller en U2-gudstjeneste.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Die Herren, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Die Herren. Bookingforespørgsel
die-herren-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet