Dissing & Las synger Dylan - Kirkekoncert
dissing-og-las-bifald
Share Button

Dissing & Las synger Dylan

Dylan, Dissing & Las – det lyder som en god idé, og det er det. Bob Dylan sunget og spillet af Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen, der tilhører den absolutte top inden for den nye generation af dansksproget rock- og bluesmusikere. De er oplært hos Povl Dissing, men er i dag etableret som en unik enhed, der med præcision og samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers.

Trioen, Dissing & Las, i selskab med organisten Charlotte Møller afprøvede idéen og spillede den første Dylan-koncert sammen. De ville finde ud af, om man kan spille Dylan i kirken.

Reaktionen fra publikum var overvældende, og det var næsten, som om koncerten ramte en nerve hos publikum, der bare havde ventet på at blive rørt.

Dissing & Las featuring organist Dan Hemmer

Dylans sange med deres tråde af fortællinger og eksistentielle nerve er oplagte at orkestrere i kirkens højloftede rum med garvede rock/blues musikere og en klassisk organist – et vaskeægte crossover projekt, der blander det bedste fra begge verdener.

Pianist og hammondorganist Dan Hemmer er en flittigt brugt ”sideman” i den danske musikbranche. Han har indspillet og optrådt sammen med bl.a. Hanne Boel, Povl Dissing, Rasmus Nøhr, Rasmus Walter, Billy Cross og Anne Dorte Michelsen. Af udenlandske navne kan nævnes Lillian Boutté, Louisiana Red, Johnny Vidacovich, Robben Ford og den amerikanske trommeslagerlegende Steve Gadd. Desuden er Dan Hemmer ansat som kirkeorganist i Hornsherred. Det er altså ikke nogen hr. hvem som helst, der bokser fra kirkens modsatte ringhjørne, når der er Dylan-kirkekoncert med Dissing & Las og Dan Hemmer.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Dissing & Las, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Dissing & Las. Bookingforespørgsel
dissing-og-las-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet