Ditte Vallø - book den højrøstede modeblogger her.
ditte-valloe-bifald2
Share Button

Ditte Vallø

Ditte Vallø var nomineret til årets modeblogspris 2014 i kategorien: Årets mest personlige modeblog.

Hvorfor lige foredrag?

Ditte Vallø er klar over, at blogmediet har sin begrænsning (specielt til denne målgruppe). Ditte Vallø håber derfor på, at foredragene kan hjælpe hende med at nå ud til ALLE de kvinder, der sniger sig langs panelerne, gemmer sig i alt for stort (og sort) tøj, og som får tårer i øjnene foran spejlet og i prøverummene.

Ditte Valløs passion:

At inspirere kvinder til god stil, kropsaccept og livskvalitet!
Så uendeligt mange kvinder er hæmmet i livet generelt på grund af deres forhold til deres egen krop. Gennemsnitsstørrelsen for en dansk pige/kvinde stiger og stiger, mens idealet bliver mindre og mindre. Afstanden mellem, hvad de ser i spejlet, og hvad de ser i medierne, bliver større og større, og det samme gør utilfredsheden med egen krop. Hvilket ud over dårlig selvtillid og selvværd kan medføre stress, depression og spiseforstyrrelser. Fælles for alle er den nedsatte livskvalitet på grund af manglende selvtillid og selvværd.

Ditte Valløs budskab:

Du er, hvad du tænker, ikke hvad du spiser!
Ændre dine tanker og ændre din krop. Ved at skifte dit fokus kan du få et nyt billede af din krop uden mærkelige kure og uhensigtsmæssigt overfokus på mad.
Min passion er at vise piger/kvinder, at der er et alternativ til evige slankekure, selvhad og frustration – nemlig kropsaccept. At vise at man sagtens kan være både fashionable, sexet og succesfuld – også med lidt på sidebenene

Foredrag med Ditte Vallø

1. Du er, hvad du tænker, ikke hvad du spiser!

Mange kvinder lider under ikke at være tilfredse med deres krop og er i daglig kamp med dem selv. Dette påvirker ikke bare deres selvtillid og selvværd, men deres generelle livskvalitet. I dette foredrag gøres der op med den perfekte krop! I stedet får du håndgribelige værktøjer til kropsaccept. Du kan nemlig ændre din krop ved at ændre dit fokus! Ved at fokusere på dine fordele, blive opmærksom på dine tanker, og hvordan du taler om dig selv. Kan du give slip på negativiteten og ændre din kropsopfattelse. Med masser af humor og selvironi gør Ditte Vallø op med kropstyranniet, selvhadet og skønhedsidealet og sender dig hjem med et kæmpe smil, ranket ryg og et nyt spejlbillede.

2. Fashionista ­med lidt på sidebenene

Mode skal være sjovt, udtrykke din personlighed og klæde din figur. Kurvede kvinder er besat af regler og idéer om, hvad de kan og ikke kan gå i. Men i sidste ende er det eneste, der betyder noget, hvordan DU føler dig i tøjet, og ikke om du ser slank ud! Kom til en humoristisk workshop med prisvindende modeblogger og personlig shopper Ditte Vallø omkring det at klæde sig med kurver. Få hendes bedste tips og trick og ikke mindst et kærligt spark til at klæde dine kurver med stil og personlighed.

3. Find din indre diva

Er der gået lidt for meget leverpostej i hverdagen, og føler du dig trist og grå? Så er dette foredrag et must! Her får du både inspiration og brugbare værktøjer til at finde din indre Diva – og få mere ud af livet. Med humor, power og masser af personlighed deler Ditte Vallø også åbenhjertigt ud af sine op- og nedture i rejsen mod et diva liv. Et meget personlige foredrag om at ville have mere ud af livet, skille sig ud fra mængden og finde sin indre gnist!

Ditte Vallø håber gennem sine foredrag/workshops at kunne inspirere kvinder til at finde deres indre diva og få mere mod på livet.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ditte Vallø, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Ditte Vallø. Bookingforespørgsel
ditte-valloe-bifald2
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet