Elisabeth Gjerluff Nielsen - bifald.dk
Share Button

Elisabeth Gjerluff Nielsen

Rettidig Ømhed – musik- og foredragsturné

Musik og menneskelige overvejelser. Sang, oplæsning, gerne debat og i al fald mindst en kinddans til de nye og gammelkendte sange som ”En sømand som dig”, ”Sotto Voce” og ”Holder øje med dig”. Under alle omstændigheder tonerne af en række af Elisabeths sange, som hun vil synge live til medbragt orkester på USB-stik.

Og så snakkes der indimellem. Om tilværelsens mange inspirerende nuancer og facetter i forholdet mellem mænd – kvinder – børn – omsorg – kærlighed – seksualitet – liv – død – sorg og glæde. Livets vilkår, og hvad vi kan gøre noget ved og ikke gøre noget ved af alt det, som kræver både rettidig omhu – men også en rettidig ømhed, hvis det skal gøre ordentligt, så vi kan inspirere hinanden.

Elisabeths nye koncertforedrag Rettidig Ømhed (opkaldt efter Elisabeths seneste og meget velmodtaget album fra 2017) er derfor hverken koncert eller foredrag, men både musik ord og levende samtale. I et møde, hvor der bruges en time til halvanden i selskab med hinanden med overvejelser om liv, død og tidens gang samt en god del af Elisabeths sange fra 40 år i populærmusikkens tjeneste.

BIOGRAFI:

Født den 16. august 1957 i Skjern.

1976: Student fra Vestjysk Gymnasium Tarm. Herefter kort studie i moderne og sammenlignende litteratur ved Århus Universitet efterfulgt af diverse erhvervsarbejde fra plejehjem til værtshus m.m.

1978: Emigreret til Købehavn. Uddannet ved Danmarks Radio/TV 1978-80, herefter ansat i B&U, indtil debut som sanger/sangskriver i rockgruppen Voxpop 1980.

1980-83: Fire albummer og omfattende turnévirksomhed med Voxpop.

Siden fortsat sangskrivervirksomhed som solist med debutalbum ELISABETH (”Hud mod hud”, ”En sømand som dig” m.fl.) 1984 – og p.t. i alt 16 voksen cd-udgivelser og tilhørende turnér. Sideløbende hermed freelance arbejde som radio- og tv-medarbejder, skribent, komponist og sangskriver til andre grupper/solister såvel som tv, teater, film m.m.

I 1999 debut som forfatter med børnebog/cd’en ”Dr. Dingeling” og romanen Isdronningen  – herefter videre løbende arbejde som sanger/sangskriver, musiker, komponist, tekstforfatter, producer, skribent og forfatter inden for såvel voksen- som børnekultur. Seneste aktiviteter manus/musik til børneteaterkoncerter med datteren Rosa (fra Rouladegade) plus diverse børneudgivelser/ bøger samt bidrag Udkantsbarn til antologien Min barndom i 60’erne og diverse klummer og kronikker i Politiken og Berlingske. Seneste udgivelse voksen-albummet ”Rettidig Ømhed”!

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Elisabeth Gjerluff Nielsen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Elisabeth Gjerluff Nielsen. Bookingforespørgsel
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet