Eskild Ebbesen - bifald.dk
Eskild Ebbesen Bifald booking
Share Button

Eskild Ebbesen

Eskild Ebbesen, cand.scient. i idrætsfysiologi, har siden 2001 arbejdet med sundhedstests og motivation af virksomhedsmedarbejdere gennem sundhedsfremmende projekter på arbejdspladsen.

Eskild Ebbesen er verdens mest vindende letvægtsroer. Som professionel idrætsmand har Eskild Ebbesen vundet 19 World Cup-guldmedaljer med skiftende besætninger på Guldfireren, to VM-sølvmedaljer samt et utal af danmarksmesterskaber. I januar 2017 blev han optaget som medlem i Idrættens Hall of Fame. Det skete ved DR’s store sportsgala “Sport 2016”, hvor busten af Eskild blev præsenteret. Eskild har også fået en vej opkaldt efter sig i sin fødeby, Silkeborg.

Ud over Eskilds succeser inden for roning er det også lykkedes ham at vinde flere mountainbike- og motionsløb samt flere konkurrencer inden for triatlon og duatlon. Eskild gennemførte sin første Ironman ved KMD Ironman Copenhagen 2104, hvor han svømmede 3,8 km, cyklede 180 km og løb et maraton på 42,2 km. Det tog ham i alt 9 timer, 29 minutter og 32 sekunder.

I sine foredrag fortæller Eskild Ebbesen om hemmelighederne bag succeserne i idrætsverdenen, der på mange måder kan sammenlignes med det at opnå succes i erhvervslivet.

Foredrag med Eskild Ebbesen

Verdensmester i samarbejde

Med udgangspunkt i Guldfirerens historie sætter Eskild fokus på samarbejde, feedback og målsætninger individuelt og i forhold til ”holdet”. Eskild kommer bl.a. ind på følgende emner:

  • Motivation for samarbejdet
  • Lær at bruge kommunikation og feedback som vejen til målet
  • Bedst når det gælder

Som den eneste har Eskild Ebbesen været med på Guldfireren i alle årene og været en del af samarbejdet i verdensklasse.
Holdet bag medaljerne har demonstreret, hvor langt man kan komme med et godt samarbejde, som handler om at udnytte gruppens maksimale potentiale og være bedst, trods forskellige evner og personligheder.

Eskild giver i dette foredrag eksempler på, hvordan man holder sig motiveret gennem en travl hverdag. Hvordan man formår at kombinere sundhed og motion med ens familieliv.

Vejen til at blive en vinder

I foredraget får I mulighed for at komme helt tæt på Eskild Ebbesen, som deler ud af sine mange erfaringer med motivation, samarbejde, sundhed og målsætninger. Hør ham fortælle om, hvordan han har holdt energiniveauet og viljestyrken til at præstere på så højt niveau i så mange år.

Eskild Ebbesen taler i foredraget om det at blive en vinder. Er det noget, der kommer af sig selv, eller kan man lære at blive en vinder? Hvordan prioriterer man, når der også skal være plads til familien og jobbet? Alle har forskellige forudsætninger for at blive en vinder, men alle kan ifølge Eskild Ebbesen træne deres vindermentalitet.

Eskild fortæller om, hvordan øger man chancen for at nå de mål, man sætter sig. Han kommer også ind på, hvordan man sørger for fortsat at udvikle sig, og hvordan man arbejder med sig selv for at udnytte sit fulde potentiale.

Et levende foredrag, der giver tilhørerne ny energi og motivation til at komme igennem hverdagens udfordringer.

Motivation til en sundere livsstil

Eskild Ebbesen mener at motivation er en forudsætning, når man skal i gang med en sundere livsstil. Eskild Ebbesen har ikke kun gennem sin uddannelse og sin træning beskæftiget sig med sundhed, men har også i en lang årrække arbejdet med at fremme sundheden i mange danske virksomheder.

Eskild har beskæftiget sig med en bred række målgrupper, alt lige fra folk med hjertesygdomme til eliteidrætsfolk. Måden at opnå den sunde livsstil på er at gøre skridtet til at komme ud og dyrke motion så lille som muligt. Man kan tage træningstøjet på, når man sætter sig ind i bilen på vej hjem fra arbejde, så man kan hoppe direkte ud på løbeturen, når man har parkeret bilen derhjemme. For Eskild Ebbesen handler det om at gøre det let for viljestyrken.

I foredraget tager Eskild Ebbesen fat på områderne: fysisk aktivitet og træning, kost og ernæring, vægttab og 10 motivationsråd til den sunde livsstil. Med henvisning til forskningsresultater kombineret med praktiske erfaringer gives ikke kun et fagligt godt udgangspunkt for tilhørerne, men også levende og god underholdning.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Eskild Ebbesen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Eskild Ebbesen. Bookingforespørgsel
Eskild Ebbesen Bifald booking
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet