Fantasimaskinen - Energiske børnekoncerter til alle events | bifald.dk
Fantasimaksinen
Share Button

Fantasimaskinen

Tre glade musikere fra Mexico, USA og Danmark spiller børnekoncerter med masser af energi.

Fantasimaskinen leverer interaktive, internationale workshops fulde med kulturelle forbindelser, musikalske oplevelser og fantasi. Man er aktiveret i et kreativt dans-og-gør narrativ, som fejrer sange og fællesskaber.

Som musikere, skuespillere og undervisere er Fantasimaskinen engageret i at bygge broer ved hjælp af musik, sang og historier. Mere end nogensinde før er det tid til at komme sammen og fejre vores ligheder og forskelle.

Fantasimaskinen har et album med originalt materiale, men har også evnerne til at spille andre populære børnesange, som alle kan synge med på. De kan endda også skabe nye sange sammen med publikum. De tre musikere er trænet i jazz og rock’n’roll. Sangene er altid interaktive, aktiverende og sjove, især de sange der bliver skabt sammen med publikum.

Fantasimaskinen består af:

Julian Maraboto: guitar og sang
Mike Sullivan: trommer og sang
Jesper Bauder: klaver, saxofon og sang

Tre glade musikere fra henholdsvis Mexico, USA og Danmark.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Fantasimaskinen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Fantasimaskinen. Bookingforespørgsel
Fantasimaksinen
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet