Felix Smith - book ham hos bifald booking
felix-smith-bifald
Share Button

Felix Smith

Felix Smith er en charmerende, nærværende og professionel vært, hvilket har gjort ham til en af Danmarks mest profilerede af slagsen. Felix Smith er altid velforberedt, nærværende og 100 procent til stede, når opgaven skal løses, og det fører til den ene succes efter den anden.

Når Felix er på opgaven, behøver du kun at sige tingene en gang – de skal nok blive husket og nævnt, som du har ønsket det – det er også det, der gør Felix til fast inventar ved det ene arrangement efter det andet.

Felix Smith har erfaring fra tv og radio, hvor han i løbet af de sidste ti år har optrådt som vært på mange store tv- og radioshows. Heriblandt Dansk Melodi Grand Prix, DR’s Store Juleshow, Danmarks Indsamling, Danmark har talent, Weekend Weekend, Voice – Danmarks største stemme, Felix rykker ind og Felix jagter vejen til succes.

Felix Smith som konferencier

Felix Smith kan arrangeres som konferencier, ordstyrer, vært eller gæste DJ til dit arrangement, firmafest, julefrokost eller lignende.

Ønsker du en rød tråd og afslappet stemning til dit arrangement, så er Felix Smith den helt rette – også på engelsk.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Felix Smith, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Felix Smith. Bookingforespørgsel
felix-smith-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet