Festmaskinen - bifald.dk
Festmaskinen
Share Button

Festmaskinen

Festmaskinen er et af landets mest anerkendte backingbands. Et kollektiv af højt estimerede og dygtige musikere, der med stor musikalitet, nerve og stilistisk sikkerhed backer enhver solist. Orkesteret har 15 år på bagen og samspil med landets største solister, der favner navne i spændet fra Peter Belli til Tina Dickow, fra Michael Bundesen til Rasmus Seebach og fra Birthe Kjær til Nik & Jay. Festmaskinen er et af landets mest veletablerede backingbands, og artisterne elsker at spille med dem.

Med deres åbenlyse passion for musikken, utrættelige energi på scenen og snorlige professionalisme, har Festmaskinen en unik evne til at skabe en synlig og hørbar kemi mellem artist og band. En energi og varme, som rækker ud, løfter og smitter af på publikum.

Men Festmaskinen er mere end et professionelt backingband. Det er også et liveband, der tager sagen i egen hånd og trækker fuldt dansegulv med et bredt repertoire af egne coverversioner og det gerne 180 minutter i streg. At Festmaskinen spiller backing på Rasmus Seebachs liveudgivelse af ”Du’ det dejligste”, optaget live i Royal Arena foran 13.000 gæster, og at bandets blæsergruppe The Rusty Trombones turnerer fast med Lukas Graham, er blot et lille kuriosum.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Festmaskinen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Festmaskinen. Bookingforespørgsel
Festmaskinen
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet