festorkestret-bifald
festorkestret-bifald

Bookingforespørgsel på
FestOrkestret

FestOrkestret

Del her:
Del på facebook
Del på whatsapp
Del på twitter
Del på linkedin

FestOrkestret har slået sig fast som et af landets absolut bedste livebands med et repertoire, der er helt i topklasse. Bandet er kendt for at blande ørehængere på en overraskende og spændende måde, så sangene får en helt ny energi og et nyt liv.

Med både en kvindelig- og en mandlig forsanger spiller FestOrkestret en meget varieret vifte af sange i alle genre, fra soul og disko til 80ér klassikere og de nyeste pophits.

FestOrkestret spiller med et vellydende lydanlæg og et effektfuldt koreograferet lysshow. De lækre korstemmer og eksklusive backtracks giver en stor og fyldig lyd og skaber en sublim koncertoplevelse, der altid sætter gang i dansegulvet.

FestOrkestret kan spille til alle slags arrangementer, fra festivaller til firmafester og bryllupper. Uanset hvilken fest du skal holde får publikum altid den fulde koncertoplevelse.

Inden festen, får du og gæsterne muligheden for at ønske en håndfuld sange fra bandets online sangliste. Ud fra jeres ønsker skabes den perfekte sætliste. På den måde sikres du og gæsterne den bedst tænkelige aften.

Vokal/percussion: Thora W. Kruse

Guitar/vokal: Steffen Addington

Trommer: Tommy Nissen

Bas: Steven Ardilsø

Vi har tidligere bla. spillet med:

Burhan G, TV2, Big Fat Snake, Michael Learns to Rock, Medina, Lis Sørensen, Shaka Loveless, Aura Dione, Sanne Salomonsen, Infernal, Barbara Moleko, Back to Back, Peter AG, Rasmus Bjerg, Nabiha, Wafande, Esther Brohus, Zididada, Ida Corr, Søs Fenger, Sorten Muld, Kaya Brüel, Annette Heick, Rasmus Walter, James Sampson, Klüvers bigband, Aarhus Jazz Orchestra m.f.

Top

tak for din henvendelse!

Tanja fra bifald ringer eller skriver til dig