FestOrkestret - bifald booking & management
festorkestret-bifald
Share Button

FestOrkestret

FestOrkestret er bandet, der er kendt som dem, der spiller en perlerække dugfriske radiohits og alle de gode gamle hits, som vi alle kender og elsker. FestOrkestret mixer ofte sangene på en spændende og overraskende måde og giver dermed sangene nyt liv.

FestOrkestret har en flot sangerinde i front, bakket op af tre swingende drenge, der tilsammen skaber et farverigt univers af musikalske perler. Drengene bag hende er alle professionelle musikere uddannet fra konservatoriet med erfaring fra spillesteder i både ind- og udland. FestOrkestret har mange års erfaring og er eksperter i at tilpasse repertoiret til netop jeres arrangement.

FestOrkestret er et af landets mest benyttede festorkestre til private fester, firma- og byfester. Der bliver leveret en professionel produktion og show, der passer arrangementets størrelse og kundens ønsker.

FestOrkestret får enhver fest til at blive en uforglemmelig oplevelse. De kan levere en samlet pakke af fest med alt fra lys, lamper og røgmaskine. De spiller svingende rytmer, svedige grooves og riffs med bid i – alle hitsene lige fra de største disco-klassikere til de danske 80’er evergreens. Elvis, Kim Larsen, Stevie Wonder, Robbie Williams – listen er lang, og den bliver ved!

Gæstesolister bliver ofte inviteret til at medvirke I deres show. Nogle festarrangører ønsker at præsentere en etableret stjerne ”som et musikalsk prikken over i’et” på et godt arrangement.

Musikerne i FestOrkestret har spillet med bl.a. Thomas Helmig, TV-2, Big Fat Snake, Michael Learns to Rock, James Sampson, Dicte, Henning Stærk, Rock Nalle, Mek Pek, Sorten Muld og Klüvers Big Band.

Hvem er FestOrkestret?

Thora W. Kruse: vokal
Steffen Addington: guitar og vokal
Tommy Nissen: trommer
Anders Fromberg: bas.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på FestOrkestret, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på FestOrkestret. Bookingforespørgsel
festorkestret-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet