Frank Hvam - bifald.dk 7026 0100
frank-hvam-bifald
Share Button

Frank Hvam

Frank Hvam er en af Danmarks meget eftertragtede og mest tåkrummende komikere. Han leverer en intellektuel komik med et pinagtigt touch. En præstation der giver ham en persona, som kun få gør ham kunsten efter.
En sammensat komiker som Frank Hvam, der kombinerer det urkomiske med det begavede – en yderst uforudsigelig potpourri af genitalier og politik krydret med en veludviklet sans for egen idioti.

Som komiker kan Frank godt lide at være populær, og hvis han siger noget upopulært, skynder han sig altid at slå fast, at han er den største idiot. Det er hofnarrens lod.

Han er en af Danmarks mest efterspurgte komikere. Om det enten er hans onemanshows eller film i biograferne, så er det altid for udsolgte sale.

Frank Hvam har været med fra den spæde start af dansk stand-up. Med sin selvironiske og ofte meget kiksede karakter har han ofte taget pusten fra publikum, både i sine stand-up shows og i de mange populære tv-serier, han har medvirket i. Frank Hvam er nok et af tidens varmeste komikernavne, måske fordi han er helt, helt sin egen og har en helt, helt pudsig humor.

Frank betragter sig selv og verden og funderer over tingenes tilstand. Og faktisk er han en af de ganske få komikere, der også er sjov privat – ifølge ham selv. Han brillerer med provokerende statements og utilpasset adfærd, så tæerne krummes, og lattertårerne triller.

Du kender Frank fra bl.a.:

Hvam og Øgendahl – Det gode selskab, stand-up comedy tur med Frank Hvam og Mick Øgendahl (2019).
Klovn
Langt fra Las Vegas
Casper & Mandrilaftalen

Og mange flere.

Frank har ved flere lejligheder også gjort sig positivt bemærket som konferencier/vært.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Frank Hvam, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Frank Hvam. Bookingforespørgsel
frank-hvam-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet