Hans-Georg Møller - Book ham hos bifald booking
hans-georg-moeller-bifald
Share Button

Hans-Georg Møller

Hans-Georg Møller, også kendt som Gorm, er uddannet journalist, og på DR har han virket som vært, producer, tilrettelægger og redaktør på programmer lige fra samfundsmagasinet Kontakt til Kanal 22 og Lørdagskanalen, det juridiske spørgemagasin Hvad siger loven?, kriminalmagasinet Uopklaret, TV-Avisen og TV-sporten. Han var også vært på første runde af Sporløs og konceptudvikler og vært på det historiske spørgeprogram Hvornår var det nu det var? Senere blev han nyhedsvært på TV3 og konsulent for TV 2 Charlie. Hans-Georg Møller har optrådt som lærer på kommunikationskurser for kolleger og erhvervsledere i Danmark, Norge, Sverige og Grønland og har skrevet et par bøger om emnet. Han var sejlsportskommentator i forbindelse med OL i Kina.

Foredrag med Hans-Georg Møller

Tv’s forunderlige verden

Hans-Georg Møller fortæller med stor entusiasme om tv’s forunderlige verden fra den spæde start til det nye århundrede. Gorm er uddannet journalist og var tilknyttet Danmarks Radio i over 30 år.

Hans-Georg Møller har arbejdet sammen med mange af pionererne inden for dansk fjernsyn – og fortæller gerne anekdoter om alle de mange spændende og sjove kolleger, han har mødt gennem tiderne.

Han har været hele spektret rundt – som producer, tilrettelægger og studievært på masser af programmer.

Kanal 22 og Lørdagskanalen gjorde ham kendt over hele landet sammen med makkeren Gregers Dirckinck-Holmfeld. Men han har også været vært på bl.a. TV-Avisen, TV-Sporten, TV-Fakta og i Underholdningsafdelingen. Hans-Georg Møller kreerede i 1992 det rent danske koncept Hvornår var det nu det var?, som var en stor succes i ti år.

Hør bl.a. hvordan det gik til, at han optrådte sammen med Peter Ustinov og Gitte Hænning i direkte tv – og hvilket indtryk Nelson Mandela gjorde på ham.

Hans-Georg Møller har også undervist på producerkurser i Danmark, Grønland, Sverige og Norge – og har sammen med kollegaen, Michael Thorsen, skrevet en lærebog i tv-journalistik. Desuden har han gennem årene undervist på medie- og kommunikationskurser i såvel private som offentlige virksomheder.

Rejser med bl.a. prins Joachim og CARE

Hans-Georg Møller kan også tilbyde at fortælle om rejser med hjælpeorganisationen CARE, bl.a. en 14 dages tur til Vietnam og Cambodia med prins Joachim samt rejser til Ghana og Tanzania.

Aktiv dødshjælp

Hans-Georg Møller har skrevet bogen Himmelmor (2009), som er skrevet sammen med Lise-Lotte Norup, den omhandler aktiv dødshjælp, et emne, der til stadighed er et hedt debatemne i danske medier.

Gorm kommer gerne med et følelsesladet oplæg til diskussion om vores ængstelse ved at tale om døden herunder også aktiv dødshjælp, som efter hans mening bør være en større del af den politiske dagsorden.

Men politikerne lader sig kue af Det Etiske Råds ensidige modstand til trods for, at et flertal af befolkningen går ind for aktiv dødshjælp.

Quiz med Hans-Georg Møller

Hvornår var det nu det var? – hos dig

Få skræddersyet en aften med quiz, musik og sang. Hans-Georg Møller har allieret sig med swing sister Kirsten Vaupel, der krydrer aftenen med bl.a. wienersange, operettetoner, Kai Normann Andersen melodier og andre danske sange.

Spørgsmålene til Hvornår var det nu det var? kan laves i samarbejde med en lokal forening/klub eller virksomhed.

Hans-Georg Møller som ordstyrer og kommentator

Hans-Georg Møller har gennem årelang træning opøvet færdigheder i som ordstyrer at lede debatter ved konferencer, vælgermøder, borgermøder osv.

Mange års øvelser i at kommentere sportsarrangementer og interviewe sportsfolk og arrangører har givet ham rutiner til at overskue og folkeliggøre komplicerede situationer med hurtige replikker, som er med til at skabe den rette stemning om arrangementerne.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hans-Georg Møller, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Hans-Georg Møller. Bookingforespørgsel
hans-georg-moeller-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet