Book Hans Pilgaard - foredragsholder og ekspert formidler
Hans Pilgaard Bifald Booking
Share Button

Hans Pilgaard er en af Danmarks mest populære journalister og studieværter, han er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1988.

Hans Pilgaard har tidligere været ansat på TV 2, produktionsselskabet Kanal Fyn og TV2 Nord. Han er desuden tidligere vært på TV3’s morgen-tv og TV 2-programmerne: Set og Sket, Mandagschancen, Stifinder, Venner for livet, studievært i Go’ aften Danmark og Hvem vil være millionær? Hans Pilgaard har også deltaget i Vild med dans på TV 2.

Hans Pilgaard er en fremragende interviewer og journalist. Han er også en eminent foredragsholder, der med sin sans for humor og meget livsbekræftende facon behersker formidlingens kunst på meget højt niveau.

Foredrag

Humor – en måde at overleve på

Verden er virkelig ikke, hvad den har været, og virkeligheden er ikke for sjov. Der er ikke så meget at grine af, men det har måske i virkeligheden aldrig været vigtigere, at vi tør gøre det. For mens nyhedsudsendelserne bugner af dårligt nyt, så står vi tilbage og kan slet ikke følge med. Der er terrorfrygt, flygtningekrise og rekord i truede dyrearter. Der er klimakriser og overskrifter, der rimer på håbløshed og frygt.

Så der er brug for den vigtige 7. sans, vi har, den humoristiske sans. Humoristisk sans forløser, giver håb og er livsvigtig. Det er ikke altid nemt, men det er altid et valg. Dit og mit valg. Og ved at dreje på nogle knapper får vi måske lidt lettere ved at have det sjovt for alvor, den ene gang vi er her. Så vi lever i stedet for bare at overleve.

Et foredrag der støjer og forhåbentlig både vækker latter og håb!

Støj og fortielser

En bog der måske i virkeligheden var 35 år undervejs. Fra de første skriverier til skuffen til hjerteblodet på de offentlige bogsider. Fra digte og dans med dæmoner i mørket til virkelighedens møde med manden med leen og den sårbare beretning om at sige farvel til sine forældre og samtidig møde den store kærlighed.

Mød Hans Pilgaard til en ærlig frontberetning fra en uperfekt tilværelse. Råt, morsomt og brutalt. Historien om et barn der ledte efter et sted at høre til, og fandt sig selv og fandt modet til at springe ud som forfatter og bare holde op med at være så bange.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og muligvis høre passager læst højt.

Perfekt til julefrokosten

Hvem vil være tem’lig nær med Hans Pilgaard

Spørgsmålet er, om du kunne trænge til at se din ledelse fra en ny side eller vise den fra en uhøjtidelig vinkel. Svaret er at finde blandt disse fire muligheder:

A. Nej ellers tak, det tør vi ikke.
B. Nej tak, vi tager os selv tilpas højtideligt og vil ikke lave sjov.
C. Ja tak, og det klarer vi selv.
D. Ja tak, men så vil vi gerne have Hans Pilgaard med i købet.

Spil ”Hvem vil være millionær?” med Hans Pilgaard som vært og tag en chance i de varme stole på en utraditionel måde med spørgsmål skræddersyet til lejligheden. Giv dig selv og dit firma en chance for at blive rystet sammen på en ny måde og få sendt rystelser af uhøjtidelig latter igennem lokalet. En perfekt mulighed for måske at få set og vist nye sider af firmaet og ledelsen. Styret med et glimt i øjet af Hvem vil være millionær?-værten, Hans Pilgaard.

En let måde at få sig et godt og tiltrængt grin og måske oven i købet få et nyt syn på hinanden, dagligdagen eller udfordringerne forude.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hans Pilgaard, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Hans Pilgaard. Bookingforespørgsel
Hans Pilgaard Bifald Booking
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet