Henrik Qvortrup - som foredragsholder og konferencier
henrik-qvortrup-bifald
Share Button

Henrik Qvortrup

Henrik Qvortrup er en af de mest kendte journalister i Danmark. Han er desuden en aktiv foredragsholder, skribent og debattør.

Om nogen skiller Henrik Qvortrup vandene

Alle har en holdning til manden, der er blevet kaldt ”svin”, ”Danmarks bedste politiske kommentator”, ”kongen af bullshit”, ”sladderkonge” og ”den skarpeste interviewer i kongeriget”. For bare at nævne nogle få af de betegnelser, der er blevet ham tildelt gennem årene.

Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Politisk reporter på Jyllands-Posten, Berlingske Tidende og Ekstra Bladet. Medlem af chefredaktionen på B.T. Spindoktor for Anders Fogh Rasmussen. I næsten syv år chefredaktør på SE og HØR. Qvortrup er tidligere ekstern lektor på Københavns Universitet i politisk kommunikation. Og sammen med Niels Lunde har han skrevet biografien Nyrup, og han er medforfatter til bogen Magtens mænd om Tamilsagen.

Qvortrup er en populær foredragsholder, der siger tingene ligeud på en underholdende og fængende facon.

Han kan engageres som ordstyrer, udspørger, og han tilbyder følgende foredrag (hvis præcise indhold altid drøftes med kunden på forhånd).

Foredrag med Henrik Qvortrup

1. Dansk politik – her og nu

Få en kompetent analyse af den politiske situation – med perspektiver såvel bagud som fremadrettet. Skarpt, underholdende og kontant.

2. Kommunikation og gennemslagskraft

Om betydningen af at kalde en spade for en spade.

3. Spin

Hvem bestemmer på Christiansborg? Er det politikerne, journalisterne, vælgerne eller spindoktorerne?

4. Fra spindoktor til sladderkonge – og tilbage til dansk politik

Et underholdende foredrag om nogle markante jobskift inden for journalistikken. En tour de force gennem politik, sladder, kongehus og kontant journalistik.

5. Da fortiden pludselig var i telefonen – om SE og HØR-sagen

Om at blive væltet omkuld af en medie-tsunami. En personlig beretning om fra den ene dag til den anden at se sin professionelle tilværelse vendt på hovedet.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Henrik Qvortrup, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Henrik Qvortrup. Bookingforespørgsel
henrik-qvortrup-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet