Henrik Specht - Eksekvér, Så det sker! - bifald.dk
Henrik Specht
Share Button

Henrik Specht

Henrik Specht er vækst- og virksomhedsrådgiver samt direktør i konsulentvirksomheden Keypoint, som yder rådgivning og sparring til virksomheder. Henrik er en erfaren virksomhedsrådgiver og efterspurgt foredragsholder, som levende og engageret giver ny inspiration, skæve vinkler og lavpraktiske metoder til at udvikle både virksomheden, lederne og medarbejderne.

Han har stor faglig indsigt i strategiske og ledelsesmæssige problemstillinger, kombineret med praktisk topledererfaring i disse discipliner. Herudover har han i 15 år arbejdet som virksomhedsrådgiver for både mindre, mellemstore og store virksomheder i Danmark og udlandet.

Hans engagerede og jordnære tilgang til strategi og eksekvering har gjort ham til en efterspurgt foredragsholder og rådgiver i både private og offentlige virksomheder. Vil du og din ledergruppe samt eventuelt medarbejderne både inspireres og udfordres om jeres måde at tænke eksekvering på, er Henrik Specht et godt valg.

Eksekvér – Så det sker!

Med foredraget ”Eksekvér – Så det sker!” giver ledelsesrådgiver Henrik Specht sit bud på, hvordan man kan øge virksomhedens eksekveringsevne og eksekveringshastighed. Han inspirerer, udfordrer og tager med et glimt i øjet fat dér, hvor det gør ondt: i selvforståelsen. Det skal der ofte til for at flytte noget.

Evnen til eksekvering er nøglen til enhver virksomheds effektivitet! Så kort kan det siges. For kan man øge eksekveringskraften, kan man frigive tid, ressourcer og energi, som så kan bruges på kunderne eller på andre værdiskabende aktiviteter. Bliv inspireret, udfordret, måske provokeret og få nye perspektiver på, hvordan I kan styrke virksomhedens resultatskabelse gennem et mere skarpt strategisk fokus og effektiv eksekvering.

I får både inspiration og konkrete, gode ideer til, hvordan I kan sætte tempo på fremdriften i jeres virksomhed. Hvad enten I skal implementere en strategi, gennemføre et forandringsprojekt eller tilføre driften et ekstra gear. Det handler bl.a. om at få eksekveringen ud i hele organisationen, så gode intentioner omsættes til handling. Om at skabe de holdninger og den adfærd, der får tingene til at ske.

Bliv inspireret, udfordret, måske provokeret og få nye perspektiver på, hvordan I kan styrke virksomhedens resultatskabelse gennem en effektiv eksekvering.

Book og hør Henrik, så I sammen kan knække koden til eksekvering i din virksomhed. Foredraget henvender sig både til direktion, ledergrupper og til medarbejdere. Kan gennemføres som både foredrag og virksomhedstilpasset mini-workshop på 3-8 timer med høj grad af deltagerinvolvering og debatter.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Henrik Specht, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Henrik Specht. Bookingforespørgsel
Henrik Specht
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet