Henrik Strube og Reimer Bo Christensen - bifald.dk
henrik-strube-reimer-bo-christensen-bifald
Share Button

Henrik Strube og Reimer Bo Christensen

Henrik Strube og Reimer Bo Christensen har vidt forskellig baggrund. Henrik er rockmusikeren, sangskriveren og forfatteren. Reimer Bo er først og fremmest nyhedsjournalist gennem et helt liv.

Nu mødes de i musikken. Sammen har de skrevet titelnummeret til Henrik Strubes album: ”En håbefuld mand”.

Henrik synger og spiller guitar. Reimer spiller harmonika.

Og I kan få besøg af dem. En aften eller eftermiddag med musik og sjove anekdoter og livsbetragtninger.

Henrik Strube har gennem ti år arrangeret månedlige historieaftener, først under navnet The Storyentertainers, som oprindelig bestod af historiefortællerne Carsten Islington, Gravers Graversen og Strube selv, som optrådte på københavnske etablissementer som Kellerdirk, Park og i større format Pressen i Politikens Hus. Senere fortsatte Strube og Graversen samarbejdet med månedlige shows i Krudttønden på Østerbro og Bremen Teater, hvor de inviterede en lang række kendte personligheder inden for kunst, litteratur, skuespil og politik.

Strube sluttede sit arbejde som redaktør i 2013 og helliger sig nu helt arbejdet med at skrive sange og give koncerter i alle afkroge af landet

Henriks hits og tankevækkende tekster kombineret med den svenske spillemandstradition, som Reimer lærte at kende på Christiansø.

To gamle knarke smelter sammen i siddende stand-up og stående rytmer.

Og vover pelsen med et eneste formål: At give jer en nær oplevelse.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Henrik Strube og Reimer Bo Christensen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Henrik Strube og Reimer Bo Christensen. Bookingforespørgsel
henrik-strube-reimer-bo-christensen-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet