Henrik Strube - bifald.dk
henrik-strube-bifald
Share Button

En lun aften med Henrik Strube

Romanforfatter, musiker, komponist Henrik Strube er guitarist. I over 40 år har Henrik Strube været en markant profil på den danske musikscene. Både som medlem af orkestrene No Name og Røde Mor. Men også med en solokarriere, der har spændt over mange forskellige stilarter og konstellationer. Og med en omfattende musikalsk karriere i form, blandt andet en solistkarriere med 14 albumudgivelser. Hvor hans største hit ”Hold om Mig” solgte en halv million i Danmark og Skandinavien.

Han har, blandt mange andre, arbejdet sammen med Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, svenske Eva Dahlgren, Mikael Wiehe og Björn Afzelius.
 Henrik med fortællinger og ofte med grotesk humor, som modspil til hans sange. Der ofte har en mere alvorlig undertone hvor tvivl og tro, sorg, mørke og lys, fortvivlelse og håb er gennemgående temaer.

Det er vigtig for mig at sprede noget glæde og humør, og at folk føler sig opløftet og 
godt underholdt“, siger Henrik
 Strube.

Strube sluttede sit arbejde som redaktør i 2013 og helliger sig nu helt arbejdet med at skrive sange og give koncerter i alle afkroge af landet.

Henrik Strube har ud over musikken også afholdt en lang række foredrag. Foredrag om tinnitus og høreproblemer og har siddet i følgegruppen til en phd om musikeres hørelse (Jesper Hvass Schmidt, OUH).

Holder desuden foredrag om tilblivelse og temaer i romanen VIOLINGYGGEREN, som er skrevet ud fra virkelige hændelser.

Henrik har gennem ti år medarrangeret månedlige historieraftener, først under navnet The Storyentertainers. Som oprindelig bestod af historiefortællerne Carsten Islington, Gravers Graversen og Strube selv, som optrådte på københavnske etablissementer som Kellerdirk, Park og i større format Pressen i Politikens hus. Senere fortsatte Strube og Graversen samarbejdet med månedlige shows på Krudttønden, Østerbro og Bremen Teater. Hvor de inviterede en lang række kendte personligheder indenfor kunst, litteratur, skuespil og politik.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Henrik Strube, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Henrik Strube. Bookingforespørgsel
henrik-strube-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet