Hofnarren Bugislaw | Book ham hos bifald.dk
bugislaw-bifald
Share Button

Hofnarren Bugislaw

Bugislaw er en rigtig hofnar, der tryller og inddrager børnene i forestillingen. Der er fest, eventyr og god stemning. Der er fart over feltet, når han får børn og barnlige sjæle til at more sig kongeligt. Børnene er med fra start til slut, og smilebåndet får god motion.

Hofnarren Bugislaw har gennem de sidste 20 år optrådt rundt i hele landet med trylleforestillingen Prinsessens fødselsdag, som vandt 1. prisen ved de Nordiske Mesterskaber 2005 i Aalborg. Trylleforestillingen bygger på eventyrfortælling, hvor tryllerekvisitter indgår som en del af eventyret. Børnene bliver igennem showet inddraget i forestillingen og hjælper Hofnarren Bugislaw med at sørge for, at prinsessen får den helt rigtige fødselsdagsgave. Ligeledes skal Bugislaw sørge for, at Kongen på slottet er i godt humør. Det er ikke altid let. Kongen kan tit være meget vranten og gnaven.

Men et eventyr skal ende godt, og det gør forestillingen selvfølgelig med børnenes hjælp.

Hofnarren Bugislaws forestilling kan sammensættes på forskellige måder. Forestillingen varer: 1 x 30 min. Kan også bookes 2 x 20 min. Han kan også bookes med trylleforestilling og efterfølgende 45 minutter med ballonfigurer.

Desuden laver Niels Ingolf dukketeater med de kendte figurer Prop og Berta.

Hofnarren Bugislaw walk-around med ballonfigurer

Hofnarren Bugislaw går rundt i byens gader og laver sjove ballondyr til børnene. Han kan lave hunde, papegøjer og andre sjove dyr. Et velegnet arrangement til butikscentre, markedspladser og udstillinger. Børnene står i kø, når han underholder på festlig vis.

Glæd dig, uanset alder til en forrygende dag med Bugislawistans eneste hofnar Bugislaw.

Hofnarren Bugislaw ( Niels Ingolf ) har ernæret sig som professionel artist gennem de sidste 20 år, og Hofnarren Bugislaw har i mange år været fast event-figur i Aalborg Storcenter. Ud over figuren Hofnarren Bugislaw er Niels Ingolf fast engageret i Aalborg Zoo som Safari Simon. I perioden 2006-2011 arbejdede Niels Ingolf som Pjerrot på fuldtid i Tivoli Karolinelund i Aalborg.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hofnarren Bugislaw, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Hofnarren Bugislaw. Bookingforespørgsel
bugislaw-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet