Hr Skæg - børneunderholdning i særklasse | bifald.dk
hr-skæg-bifald
Share Button

Hr. Skæg

Programserien med Hr. Skæg Skæg med bogstaver blev så stor en succes, at Hr. Skæg nu har lavet Skæg med ord. Han har lavet 17 skønne sange.

Alfabetet er for så vidt ligetil – ABC osv. Med Skæg med bogstaver gjorde Hr. Skæg det til en leg. Det samme gjaldt talrækken – Skæg med tal satte dén på plads. Nu bliver udfordringen lidt større, for ord er ikke sådan at bide skeer med. Der er ingen konventionel ordrække, ingen helt faste formler i sproget, men heldigvis er missionen klar: Med begejstring, charme, respekt og altid i børnehøjde bliver dét, der er svært, til en leg. Hr. Skæg har skægget fuldt af overraskelser.

Den ultravigtige første skoledag bliver taget under kærlig behandling som en hyldest til det at lære. Der er allerede flere skoler, hvor sangen vil blive sunget på netop første skoledag. Derfra går turen fra både vokaler og konsonanter, STORE og små bogstaver over begreber, endelser og talemåder til såvel urimelige som rimelige rim. Sidstnævnte med den ualmindeligt rammende ekko-linje: Jeg spørger mig selv, hvad der gør verden stor (ordordordord).

Der er endda plads til en sang om bandeord, som på ærlig vis tager hånd om realiteten, så børn og ikke mindst deres forældre kan forholde sig til de pivfrække ord i gråzonen som eksempelvis sgu, for pokker og pisserøv. Ord, der er lette at huske og svære at glemme, og som børn 120 procent sikkert alligevel bliver præsenteret for i skolen og SFO’en.

Med Hr. Skægs sange om ord får børnene mulighed for at træde ind i sprogets univers uden at snuble over krav og forventninger. Her er indlæringen forvandlet til leg. At sangene udkommer til skolestart, giver børn og voksne mulighed for, at stavningen bliver leget og sunget ind, så skolestarten bliver en mindre hård nyser.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hr Skæg, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Hr Skæg. Bookingforespørgsel
hr-skæg-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet