Book Hunden Ib hos bifald booking & management
hunden-ib-bifald
Share Button

Hunden Ib

Det Ny Dukketeater præsenterer en venlig tegneserie-teaterforestilling til børnehaverne med Hunden Ib. De fantastiske fortællinger er skrevet af Peter Nordahl, og illustrationer er lavet af tegneren Rasmus Bregnhøi.

En halv times tegneserie-teater, hvor børnene i roligt og hyggeligt tempo følger Ib gennem de tre fortællinger, som danner hele forestillingen.

Ibs tegneserie-teaterforestilling er bygget op over bøgerne Ib kan godt lide pølser,  Ib hjælper en and  og Ib fodrer myrerne. Alle tre fortællinger er blevet til en historie, hvor man følger hunden Ib gennem en hel dag. Ib starter dagen med at tage ind til byen, hvor han kommer forbi slagteren, hvis kat ligger og spiser en dejlig pølse, som hunden Ib godt kunne tænke sig. Hunden Ib går fra byen ud til søen, hvor han hjælper en and. Ibs dag slutter i Zoologisk Have, hvor hunden Ib fodrer myrerne.

Forestillingen spilles af Niels Ingolf og Jørgen Storebjerg fra Det Ny Dukketeater. Niels Ingolf er fortæller og spiller live musik foran teateret. Jørgen Storebjerg sidder inde i teateret og styrer Ibs Tegneserie teater.

Om Hunden Ibs Tegneserie teater?

Tegneserie-teateret er nyudvikling inden for sin genre. Børnene får serveret et venligt skuespil, så også de mindste børn kan leve sig ind i handlingen. Scenografi er i 3D, så visualiseringen står skarpt og levende. Det er tegneren Rasmus Bregnhøis originale tegninger, der danner scenografien. På den måde kan børnene genkende historien fra de originale Hunden Ib-bøger.

Børnene skal synge med på den nyskrevne indledningssang, og den populære Ib sang bliver selvfølgelig også sunget og spillet i forestillingen. Børnene bliver under hele forestillingen interaktivt underholdt med pædagogisk læring.

Forestillingen varer 30 minutter. Efter forestillingen vil der blive delt Ib postkort ud til alle børn.

Forestillingen egner sig godt til børnehaver, biblioteker, fritidsordninger og kulturhuse.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hunden Ib, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Hunden Ib. Bookingforespørgsel
hunden-ib-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet