Huxi Bach - som foredragsholder og konferencier
huxi-bach-bifald
Share Button

Huxi Bach

Konferencier

Huxi Bach, døbt Christian Bækgaard Bach, er charmerende, sjov og skarp, hvilket gør ham til en helt fantastisk konferencier.

Han formår at kommunikere budskabet ud på en god og til tider satirisk måde, som fanger publikum. Huxi Bach er en finurlig fætter med mange talenter, og nu kan du booke Huxi til dit næste arrangement som konferencier eller ordstyrer.

Huxi Bach var fra 2007 til sommeren 2008 vært på radioprogrammet Mondo på P3 sammen med medvært Iben Maria Zeuthen. Under OL i Beijing 2008 var Huxi vært på P3’s program Kammerat Kina med medværten Maja Rosager. Huxi Bach er tidligere vært på ungdomsmusikprogrammet Boogie og kendt for konstant at sige: ”Sådan”, når folk har fortalt ham noget. I tv-programmet Clement Direkte var han vært sammen med Clement Kjersgaard. Desuden var Huxi vært i Danmarks Radios direkte udsendelse fra freestyle-konkurrencen MC’s Fight Night i 2007 for 5. år i træk.

Huxi har desuden været vært på det satiriske program Ugerevyen på P3 og i Den Løse Kanon sammen med Karen Thisted.

Foredrag med Huxi Bach og Karen Thisted

Huxi kan også bookes sammen med Karen Thisted til foredrag. Sammen er de en sprængfarlig cocktail, der har skudt med skarpt mod høj og lav og hudflettet samfundet i deres prisvindende program Den Løse Kanon på P3.

Karen Thisted er forfatter og journalist, Huxi Bach er radio- og tv-vært. Hør de to fortælle deres historie om, hvordan de samarbejder på tværs af en generationskløft, hvordan de vælger deres ”ofre”, og hvordan de ville ønske, samfundet var skruet sammen.

Ingen kan vide sig sikre, når Karen Thisted og Huxi Bach hudfletter dagens Danmark. Heller ikke publikum, som selvfølgelig må byde ind med spørgsmål til de to løse kanoner.

”Det var fænomenalt. Virkelig en god oplevelse og alle pengene værd. Vi trængte i firmaet til en ’feel good’-oplevelse og det fik vi i den grad. Både Karen og Huxi var meget veloplagte og leverede varen. Showet er absolut anbefalelsesværdigt og jeg har allerede sendt en mail rundt til de andre afdelinger i Lemvigh-Müller med mine varmeste anbefalinger.”

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Huxi Bach, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Huxi Bach. Bookingforespørgsel
huxi-bach-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet