hvide-loegne-bifald

Bookingforespørgsel på
Hvide Løgne

Hvide Løgne

Del her:

Hørte du til dem, som stod foran spejlet eller i badeværelset dansede, sang og spillede luftguitar til de danske hits fra 1980’erne og 1990’erne, er vi overbevist om, at Hvide Løgne med de største danske hit er sagen.

Med Hvide Løgne er der dømt nostalgi for alle pengene. I et forrygende, underholdende show fyrer Hvide Løgne den af og serverer den ene lækkerbisken efter den anden af den danske sangskat fra de glade 80’ere og 90’erne.

Når Hvide Løgne går på scenen, kan man ganske enkelt ikke stå stille, og efter kort tid vil opleve sig selv og naboen skrålende for fuld hals med på de gamle kendinge.

Hvide Løgne leverer et show med numre af følgende kunstnere:

Halberg/Larsen, Tøsedrengene, Dodo & The Dodos, Do The Duck, Sneakers, Ray Dee Ohh, Anne Linnet Band, Rugsted & Kreutzfeldt, Rocazino, Sanne Salmonsen, News, One Two, Danser med Drenge, Alberte, Danseorkesteret m.fl.

Bandet består af rutinerede/professionelle musikere, som har adskillige af live jobs bag sig med mange kendte kunstnere, og som har en speciel kærlighed til den danske 80’er og 90’er scene. Hvide Løgne er nu klar til at spille på klubber, byfester, festivaler m.m.

Hvide Løgne blev dannet af Karsten Storm (Do The Duck), som stod bag de store radio hits ”Ude om natten”, ” Mit liv” tilbage i 1980’erne og Peter Abrahamsen (Trick’r Treat).

Hvide Løgne består af følgende musikere:

Nana Schwartzlose: vokal
Karsten Storm: keyboard, kor
Jes Wind Andersen: trommer
Peter Abrahamsen: guitar, kor
Henrik Raabo: bas, kor

Rockbandet leverer alle de store danske hits igennem 80’erne og 90’erne.

Bandet spiller og gør det, de kan li’. Succesen fortsætter.

 

tak for din henvendelse!

Tanja fra bifald ringer eller skriver til dig