Jacob Riising - bookes hos bifald booking & management
jacob-riising-bifald
Share Button

Jacob Riising

Jacob Riising er en af Danmarks mest populære børnetv-vært. Han er kendt fra Amigo, MGP og Ramasjangskolen, men også for hans meget roste program Gepetto News. Jacob Riising tager nu og optræder med sit show Bag Gepetto News, hvor der bliver vist sjove klip og fotos fra det populære dukkeprogram.

Jacob Riising tager Gepetto-dukkerne med, og publikum bliver inddraget i Gepettos fantastiske verden, hvor alle hemmelighederne bag succesen på underholdende vis bliver fortalt. Dette er til stor jubel hos børnepublikummet, men i den grad også for de voksne.

Kendetegnet ved Jacobs shows er uforudsigelighed, publikumsinddragelse og humor, hvilket i høj grad også er gældende, når han holder foredrag.

Jacob Riising som konferencier eller foredragsholder

Den populære tv-vært Jacob Riising kan selvfølgelig også bookes som konferencier og til foredrag. Jacob har skrevet flere bøger bl.a. De 100 sejeste mennesker i verden, som han også holder foredrag om.

Hvem er Jacob Riising?

Tv-værten Jacob Riising har været en stor del af mange af de populære børneprogrammer, der siden årtusindskiftet er kommet til. I udsendelserne blandes både humor og seriøsitet, og Jacob Riising kæmper for at bevare den gamle danske tradition med, at børne-tv ikke må, men SKAL være sjovt og lærerigt på en gang. Og personligt insisterer han på at have det sjovt i alt, hvad han foretager sig.

Han debuterede som kamelrøv – afløser for bagdelen af den brune tøjkamel Johanna i børneprogrammet General Dryptud, og rykkede siden da med museskridt opad i tv-branchen.

Det kan godt være, at Jacob Riising selv joker med sin store betydning for dansk børne-tv. Men der er noget om snakken. Siden årtusindskiftet har han haft en finger med i produktionen af de mange af de mest populære børneudsendelser, der er lavet herhjemme. Som forfatter, vært eller redaktør står han bag programmer som børnenes melodigrandprix MGP (2001), quizshowet Amigo (2004) og den fiktive nyhedsudsendelse Gepetto News (2007) samt sommercirkusset Cirkus Summarum (2009).

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jacob Riising, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Jacob Riising. Bookingforespørgsel
jacob-riising-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet