Jacob Tingleff | komiker og manuskriptforfatter - Book ham hos bifald
jacob-tingleff-bifald
Share Button

Komiker Jacob Tingleff

Han er en af Danmarks absolut bedste komikere og et stensikkert valg til firmaarrangementet, hvad enten det er kollegaer, kunder, samarbejdspartnere eller en mere sammensat gruppe, der trænger til begavet komik og gode grin.

Om Jacob Tingleff

Jacob Tingleff debuterede som komiker i 1995, han har lavet tre onemanshows og fem dvd-udgivelser. Med sin brede erfaring kan Jacob underholde voksne fra alle alders- og faggrupper.

Med glubende nysgerrighed på mennesker, livet og samtiden inviterer han publikum med på en hæsblæsende, men sikkert guidet tur gennem tilværelsens store spørgsmål og nære værdier set med komisk røntgensyn.

Indholdet er konstant vedkommende, og man er aldrig i tvivl om, at der står noget personligt på spil, når Jacob taler om børneopdragelse, venskaber, dating, parforhold osv. Selv emner som skilsmisse, ældrebyrden og finanskrisen formår han at gøre overrumplende morsomme, når præcise observationer og skarpe jokes flettes til fortællinger, der spejler tilhørernes egne liv og genvordigheder. I Jacobs komiske univers er der højere til loftet end hos de fleste, og folk, der regner med at opleve blot et ”almindeligt” stand-up show, får altid mere end forventet.

Jacob var den første stand-upper, der blev (godt) anmeldt i DR2’s Smagsdommerne og den første til at opføre et onemanshow på Det Kgl. Teater. Om hans tidligste onemanshow skrev en anmelder: ”Man kunne fristes til at kalde ham en ny, ung udgave af Niels Hausgaard. Blot skarpere, uden guitaren og med langt bedre timing.” Det var i 2006, og han er kun blevet bedre siden.
Hvad enten man er til stand-up eller ej, skylder man sig selv at opleve denne intelligente komiker, der er drevet af ren kærlighed til faget og sit publikum.

Bonus info:
Jacob Tingleff skriver og indfletter gerne målrettet materiale til et givent arrangement. Han er uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole og har skrevet både film- og tv-manuskripter, teaterstykker og børnebøger.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jacob Tingleff, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Jacob Tingleff. Bookingforespørgsel
jacob-tingleff-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet