Jakob Sveistrup - bifald.dk
jakob-sveistrup-bifald
Share Button

Jakob Sveistrup

Jakob Sveistrup er indbegrebet af musik med en solid soul-pop-lyd. Jakob har ikke kun en fantastisk sangstemme, han er også kendt for altid at kunne skabe en fest. Hans afslappede charme og skønne humør gør ham til det naturlige midtpunkt på en scene, og hans evne til at skabe kontakt med ethvert publikum er helt unik.

”Make Me An Offer” er Jakob Sveistrups andet singleudspil fra det længe ventede tredje album ”All In/All Out” (2016). Singlen varslede om en ny Jakob – en mere ægte, ny og mindre finpudset lyd, som viser, at han har mere end smil på hjertet.

Jakob synger med indlevelse, hjerte og kraft og formidler sine sange, som om de har ophav i de inderste kroge af hans sind. Når man så kan synge med en power, der kan give selv den mest garvede lydmand udfordringer og kort tid efter kan finde en falset så klar og ren, at hårene kan rejse sig, er man sikret en stor oplevelse med en stor sanger.

Sang og musik er skrevet af Jakob selv i samarbejde med Marcus Winther-John og Lars Rahbek, og er, som resten af albummet, indspillet og produceret i Medleystudierne.

”Folk ser mig som en happy-go-easy fyr, men jeg kan sgu blive lige så vred og træt som alle andre over modgang. ’Make Me An Offer’ rummer nogle af de frustrationer, som man (jeg) kan have som forælder, partner, mand, samfundsborger og menneske,” siger Jakob med et skævt smil.

Jakob Sveistrup kan bookes med band eller solo.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jakob Sveistrup, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Jakob Sveistrup. Bookingforespørgsel
jakob-sveistrup-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet