Jan Gintberg - bifald.dk
jan-gintberg-bifald
Share Button

Jan Gintberg

Jan har haft stor succes med programrækken Gintberg på Kanten på DR1, der på favnende satirisk vis rejser rundt i landets og rigsfælleskabets udkanter og lukkede samfund for at tage den selvironiske puls på de ellers så problem-udråbte steder!

Nu har han igen været i spotlyset med Gintberg Reder Verden, hvor han har tilføjet følgende korte statement omkring showet og titlen:

“Jeg troede faktisk jeg havde gjort det helt klart?! Men nogen har åbenbart misforstået mig! Jeg har tænkt mig at rede verden. Ikke redde den for fanden! Vores sol brænder ud om 4 milliarder år og allerede om 100 år mener fysikeren Stephen Hawking, at vi ikke længere kan bebo vores klode. Festivaltoilettet er, så at sige, ved at være fyldt op til kanten.

Men indtil da fortjener verden da et sidste lattervækkende komisk klarsyn. At få vandkæmmet og friseret de yderste lag. At blive gjort pæn og præsentabel inden vi hiver splitten.”

Foredrag med Jan Gintberg

Kreativitet, motivation og idéudvikling i det daglige arbejdsliv er stadig de yndede foredragsemner for Jan, der krydres med sjove og inspirerende klip fra hans mange produktioner. Som en ny ting har Jans involvering i et fremtidigt kæmpe vestjysk 24-timers løb for elbiler, gjort ham i stand til indgående at beskrive, hvordan en højtflyvende idé kan blive til virkelighed

Målrettede shows for virksomheder og organisationer

Jan Gintberg har haft en lang række meget forskelligartede opgaver inden for virksomhedsunderholdning og målrettede shows. Opgaver, han forsøger at løse med spiddende, favnende humor og stærk professionalisme. Ofte ønsker kunderne besøg i organisationen eller på virksomheden inden, mens andre opgaver løses ved research, tilsendt materiale og billeder. Uanset hvordan bliver Gintbergs performance og evne til at være den gakkede komiske antropolog, der går til kanten, når han betragter tingene udefra, altid et unikt set-up for kunden.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jan Gintberg, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Jan Gintberg. Bookingforespørgsel
jan-gintberg-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet