Jan Tvernø - bifald.dk
jan-tvernø-bifald
Share Button

Jan Tvernø

I 2007 rejste Jan Tvernø til Peru på det sydamerikanske kontinent i fem uger, og det var her, firmaet Happy Lama Travel blev lagt i støbeskeen.

Jan Tvernø fortæller: ”Siden da har mit liv ændret sig markant, og jeg er så privilegeret at have set og oplevet mere af verden, end mange mennesker opnår i løbet af et helt liv. Jeg har nu besøgt ca. 50 lande på seks kontinenter. Efter at have indstillet min aktive cykelkarriere kastede jeg mig over bjergbestigning som min nye fysiske udfordring, og i 2011 besteg jeg for første gang et gletsjerklædt bjerg – Pisco (5.752 m.o.h.) i Cordillera Blanca, Peru. I 2013 besteg jeg Perus og det tropiske bæltes højeste bjerg, Huascaran (6.768 m.o.h.), og jeg drages hvert år tilbage til mine absolutte favoritområder Cordillera Blanca og Cordillera Huayhuash i Peru for at vandre og bestige flere bjerge. Min oplevelsestrang er stor, og jeg har konstant nye ekstraordinære rejseprojekter i støbeskeen.”

Foredrag med Jan Tvernø

Røverhistorier fra alverdens støvede landeveje

Skal man være røver for at fortælle røverhistorier? Næh, men det hjælper, hvis man har rejst rundt i verden og set, oplevet og mødt lidt af hvert. Det har Jan Tvernø – eventyrer og iværksætter, der fortæller han om sine mange rejser og de mennesker, han har mødt på alverdens landeveje og midt ude i ingenting.

Jan Tvernø er så god til at fortælle, at du helt glemmer, at du ikke selv var med på turen. Men du ville ønske, at du var!

Hør om, hvordan man takler to sikkerhedslandinger på Papua Ny-Guinea og om mødet med bjerggorillaer i Uganda. Du får også gode råd til, hvad man tager med som værtindegave, når man er på besøg hos nomader i Mongoliet, og du får indsigt i, hvilke tanker man gør sig, når man står på toppen af Perus højeste bjerg og ved, at man stadig mangler den farligste del af turen – at komme sikkert ned igen.

Foredraget giver dig kort sagt en oplevelse ud over det sædvanlige, der bakkes op af Jans egne fantastiske fotos.

Filosoffen og vagabonden

Livet er fuld af overraskelser, og nogle gange overgår virkelighedens begivenheder selv den bedste forvekslingskomedie fra både Shakespeare og Hollywood. Det ved eventyrer og gør-det-selv-iværksætter Jan Tvernø noget om.

I 2010 krydsede to kvinder hans vej. Fuldstændig overbevist om, at han skulle leve resten af sit liv sammen med den ene og komplet uvidende om, at det var den anden, der var hans rejsefælle, gik han i gang med sin drøm om at gøre sin passion til sit liv.

Dette foredrag er fyldt med skønne og tankevækkende eksempler på, hvor utæmmeligt og finurligt livet er. Det viser, hvordan to menneskers livsforløb blev viklet ind og ud af hinanden, uden at det fra begyndelsen var skrevet i kortene, hvordan det vil ende, eller hvad meningen var med det hele. Først når vi tør åbne os for andre muligheder end dem, vi tror, er de bedste for os, kan vi se, at vi ikke ved særlig meget.

Jan og hans rejsefælle i privatlivet, Lenette, fortæller den smukke historie om, hvordan de på vidt forskellig måde rejste ud og kom hjem med en inderlig og skelsættende personlig oplevelse, der fik stor betydning for, hvor og hvem de er i dag.

Dette foredrag giver stof til eftertanke på den rare måde. På deres afdramatiserende og selvironiske facon sætter Jan og Lenette spot på, hvad man får serveret, når man lækkersultent og med en overdrevet appetit kræver sit stykke af livets lagkage. Og får lidt mere end man havde regnet med.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jan Tvernø, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Jan Tvernø. Bookingforespørgsel
jan-tvernø-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet