jaribarh-&-sune-bifald

Bookingforespørgsel på
Jaribarh & Sune

Jaribarh & Sune

Del her:

– et anderledes comedy show

Mændene bag Jaribarh & Sune er makkerparret Kenni Bitsch og Sune Wyrtz

Nyt show: Je suis Jaribarh

Komikerne Jaribarh & Sune var i 2017 på en udsolgt turne med deres show “Je suis Jaribarh”. Nu vender de tilbage med et nyt show, der bærer titlen ‘Erotisk ment?’. Sune kommer på særdeles hårdt arbejde i sine bestræbelser på at hjælpe sin ven, levemanden Jaribarh Chözcir. For selvom Jaribarh er blevet bedre til dansk, kan det være svært for ham at forstå, hvis Sune f.eks. siger ting, der er ironisk ment. Jaribarhs tilværelse tager denne gang en grufuld drejning, hvor dagpengesystemet, jobrotation, en 20-timers stilling som pædagogmedhjælper og kærestesorger bliver blot nogle af de udfordringer, han meget i mod sin vilje bliver tvunget ud i. Held og lykke med den Sune!!

Figuren Jaribarh er et kærligt portræt af en nydansker, der med humor og gåpåmod afvæbner os noget af vores fordomspanser over for andre mennesker.  Jaribarh får rodet sig ud i nogle sproglige afkroge, som udfordrer opfattelsen af vores modersmål, og hans “gammeldanske” ven, Sune, fungerer som den forvirrede katalysator, der hjælper os med at forstå, hvad Jaribarh egentlig mener.

Fra radio til liveshow

De to komikere har udviklet karaktererne igennem de sidste 10 år og har underholdt danskerne ligeså længe – både som kæmpe youtube- og facebookfænomen med mere end 12 millioner views, i radioens P3 og i utallige liveshows rundt om i landet. Og som hos enhvert andet godt gammelt boyband, så vil du i dette show. Også kunne opleve nogle klassiske Jaribarh & Sune-dialoger ind imellem de nye sketches.”

Jaribarh & Sune har udviklet et stærkt liveshow, der indeholder de bedste af deres velkendte sketch. Som konstant smages til med en god del spritnyt materiale.

Der udspiller sig pinagtigt morsomme sproglige forviklinger i mødet mellem den glade nydansker, Jaribarh, og hans ”gammeldanske” ven, Sune. Under dialogen mellem de to får Jaribarh rodet sig ud i nogle sproglige afkroge, som udfordrer forståelsen af vores modersmål.

Samtidig er figuren Jaribarh ment som et kærligt portræt af en nydansker, der med humor og gåpåmod afvæbner os noget af vores fordomspanser over for andre mennesker.

DR P3

Satirefiguren Jaribarh er kendt fra DR P3’s satireprogram Det Sorte Ur og gennem en kultagtig spredning af små sketch på YouTube, hvor de er blevet set over 3 millioner gange.

Det hele krydres med musikalske afbræk, der genremæssigt strækker sig fra rap til blues, og der er således lagt op til en festlig forestilling, der på mange måder adskiller sig fra meget af den mere traditionelle stand-up comedy, vi ser for tiden.

Udtalelser fra publikum som har oplevet Jaribarh & Sune

”Det var den skæggeste overraskelse at opleve disse 2. Anede ikke de eksisterede og har grinet af dem lige siden. De var sjovere end stand uppen. Så på bøgescenen med dem til næste år.” – Heidi Gynther Møller, efter Smukfest.

”Har oplevet det sjoveste show her til aften. Få købt jeres billetter!!! Det parløb de to kører, er gennemført fantastisk :)” – Ronni Gudme.

”Jaribarh og Sune lagde huset ned, da de optrådte til Zulu Comedy Festival i Aarhus 2014. Billetterne blev solgt hurtigt og gæsterne havde en skøn aften med show og efterfølgende autografskrivning og fotografering. Som arrangør er Sune og Kenni meget gode at samarbejde med. De er tjekkede, godt forberedte og oven i det super søde mennesker.” – Mette Rønne, Co-founder og Kreativ Realisator, KULTURMARKT.

 

tak for din henvendelse!

Tanja fra bifald ringer eller skriver til dig