Jeppe og Marie - bifald.dk
Jeppe og Marie
Share Button

Jeppe og Marie

Jeppe og Marie er bl.a. kendt fra Ramasjang programmerne Lille Nørd og Vilde Venner. De er også kendt fra løjerne på TV 2’s program Morgenbavian, og de har sendt mange timers herligt børnefjernsyn. Med udgangspunkt i programmets sjove karakterer og sketches leverer Jeppe og Marie et underholdende show, der inviterer modige børn og voksne blandt publikum til at vinde skøre præmier på scenen. I løbet af showet kan man bl.a. møde Prut og Pølle samt de to stenalderfolk Oyla og Ibberlop. Intet show uden musik, og selvfølgelig skal der skråles med på de kendte sange fra Morgenbavian.

Det store festshow!

Glæd dig til, de kendte børneværter Jeppe og Marie holder et brag af en fest i deres underholdende show. Det bliver fyldt med sjov, dans og musik. Der er altid en spændende overraskelse, som Jeppe og Marie glæder sig til at vise frem. Så kom og vær med og få humøret helt i top, når Jeppe og Marie sætter gang i løjerne.

Det store juleshow!

Glæd dig til, de to kendte børneværter Jeppe og Marie holder et brag af en fest i deres underholdende juleshow. Det bliver fyldt med julemusik og -dans samt masser af sjov. Der er naturligvis en overraskelse, som Jeppe og Marie glæder sig til at vise frem. Kom og vær med, få julestemningen helt i top, når Jeppe og Marie styrer juleløjerne.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jeppe og Marie, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Jeppe og Marie. Bookingforespørgsel
Jeppe og Marie
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet