Jeppe og Marie - bifald.dk
Jeppe og Marie - bifald booking & management
Share Button

Jeppe og Marie

Marie Rønn og Jeppe Vig Find har sammen det lille firma, Pilot Film, hvor de producerer en masse forskelligt børneindhold. Både film, tv og undervisningsmateriale. De har bl.a. lavet tv-koncepterne Lille Nørd (Ramasjang) og Vilde Venner (Ramasjang). Senest har de skrevet og instrueret deres første børnespillefilm, Landet af glas, som havde premiere i landets biografer den 19. juli 2018. Filmen er også udkommet på dvd og på digitalt salg. Marie står også bag indskolingsprojektet Zak i Skole, som er et pædagogisk tilbud til alle landets 0. klasser, der hjælper dem til at blive skoleparate. Marie har sammen med sin mor skrevet og udgivet undervisningsmaterialet, der modtog Undervisningsmiddelprisen 2018, og som indtil nu er ude hos mere end 25.000 elever i landets 0. klasser. Pilot Film har produceret en række supplerende undervisningsfilm om rumvæsnet Zak, der hører med til læringsforløbet.

Foredrag

Foredrag om at producere og formidle indhold til børn

Jeppe og Marie har mere end 15 års erfaring i at producere og formidle indhold til børn. De har tidligere holdt oplæg for f.eks. pædagogiske-/fagkonsulenter ansat i kommuner eller på institutioner, som beskæftiger sig med kulturtilbud til børn. Hvad fænger børns interesse? Hvordan kan man både lave et underholdende, men også fagligt og lærerigt forløb/tilbud til børn? Hvordan får man de voksne med? etc. Det er bl.a. sådanne spørgsmål, Jeppe og Marie svarer på ved at fortælle om deres egne erfaringer i arbejdet med målgruppen 3-12 år. Undervejs kommer de ind på erfaringerne med udviklingen af flere af de populære børneprogrammer gennem årerne, og de kombinerer det med deres faglige viden fra deres masterstudie i ”Børn og Medier” på Syddansk Universitet.

Tilblivelsen af børnefilmen Landet af glas

Foredrag om tilblivelsen af børnefilmen Landet af glas. Hvordan har processen været fra manus til færdig film? Herunder hvilke pædagogiske overvejelser og udfordringer, der ligger bag de valg, der er blevet foretaget undervejs i bestræbelserne på at lave en moderne, vedkommende eventyrfilm for de 7-12 årige – og deres forældre. Hvilken type historier kan børn ”tåle” at se i dag? Hvor går grænserne for, hvor uhyggeligt det må være? Kan man både fortælle om store og svære emner som liv og død og samtidig underholde? Det er sådanne typer spørgsmål, man kan få svar på i løbet af oplægget.

Tilblivelsen af børnefilmen Landet af glas – for børn

Foredrag målrettet børn og unge om tilblivelsen af filmen Landet af glas . Her kommer Jeppe og Marie ind på mange af de samme temaer som i ovenstående foredrag, men fortalt på en måde, der appellerer til et børnepublikum. De supplerer med at fortælle om arbejdet med børneskuespillerne, som kan være ekstra spændende at høre mere om for de blandt publikum, som måske selv går med drømme om en dag at spille skuespil.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jeppe og Marie, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Jeppe og Marie. Bookingforespørgsel
Jeppe og Marie - bifald booking & management
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet